Lån från utlandet

Även om du kan få ett lån från en inhemsk bank till en lägre kostnad så bör man inte utesluta lånerbjudande från andra nordiska banker och långivare i en lånejämförelse. Vi berättar varför och hur du gör.

Lån från inhemska och utländska banker med endast en ansökan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Låna från andra nordiska banker?

Processen om att ansöka om lån hos större traditionella banker har förändrats dramatiskt de senaste åren. Nuförtiden har traditionella banker digitaliserat deras tjänster vilket innebär att du kan lätt ansöka om lån via nätet. Du behöver varken boka ett möte eller förbereda en massa komplicerade pappersarbete – du kan göra allt från din mobil, dator eller surfplatta 24 timmar om dygnet.

I och med digitaliseringen har också gränsen mellan låntagare och långivare suddats ut mer och mer. Enligt lånetjänsten Arcadia Finans som har varit verksamt sedan 2015 så konkurrerar inhemska banker liksom andra nordiska banker och kreditinstitut om svenska konsumenter. Den stora konkurrensen har gjort att villkoren för dig som låntagare har blivit betydligt mer fördelaktiga de senaste åren, och själva processen för ansökningar och utbetalningar har blivit såväl enklare som snabbare.

När du jämför lån hos en låneförmedlare som Arcadia Finans konkurrenssätts du bland de olika inhemska och utländska banker som finns på den svenska marknaden. Med andra ord kommer de att slåss om dig som kund då alla anslutna banker får dela på ett och samma ansökan. Vi rekommenderar att du alltid jämför låneerbjudanden från så många ställen som möjligt. Det är det enda sättet att se till att du inte betalar för mycket för ditt lån.

Att jämföra lån är värt besväret

Att nappa på det första erbjudandet kan vara dyrt men om du kan jämföra lånen eller lånet så kan du i bästa fall göra stora besparingar. Nu kan du få lånerbjudanden från både svenska och nordiska banker via Arcadia Finans. Det är alltid rekommenderat att du jämför lån om du planerar att ansöka om ett nytt lån eller om du tidigare har tagit ett lån, kredit eller delbetalning med en nominell ränta på mer än 10%. Du kan samla gamla dyra lån till ett nytt och mer prisvärt lån med Arcadia Finans.

Jämför lån hos inhemska och nordiska banker på endast 2 minuter:

  • Välj det belopp, den låneperiod och den månatliga betalningen som passar dig.
  • Fyll i din låneansökan.
  • Få snabba lånerbjudanden från olika banker.
  • Välj det mest lämpliga lånet.