Internetlan

I dagens samhälle är det vanligt att man ibland behöver låna pengar snabbt och enkelt. Internetlån är ett populärt alternativ för den som behöver pengar snabbt och inte vill gå igenom långdragna ansökningsprocesser.

Via Arcadia Finans kan du enkelt, tryggt och kostnadsfritt skicka en låneansökan och flera banker och långivare kan komma med erbjudanden. Du behöver inte lämna någon säkerhet för att få ett internetlån. Istället bedöms din kreditvärdighet och din förmåga att betala tillbaka lånet.

För att ansöka om ett internetlån via Arcadia Finans behöver du fylla i en ansökan online – tar endast 2 minuter. Du får snabbt svar på din ansökan och om du blir godkänd så kan pengarna vara på ditt konto redan samma dag. Men det är viktigt att du inte lånar mer pengar än du behöver – tänk noga igenom din ekonomiska situation innan du ansöker om ett internetlån.

Det är tryggt och säkert att ansöka om lån via Arcadia Finans. Våra samarbetspartners samarbetar enbart med välrenommerade och pålitliga långivare som står under Finansinspektionens tillsyn. Detta innebär att alla anslutna banker och andra långivare följer de regler och riktlinjer som är satta för att skydda konsumenterna.

Du kan också ansöka om:

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Ansök upp till 600 000 kr – du kan få flera låneerbjudanden

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån