Sveriges bästa låneförmedlare – Ansök och jämför lån upp till 600 000 kr

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo FinansZmarta

Vad är en Låneförmedlare och varför är det viktigt att välja rätt?

En låneförmedlare är en viktig länk mellan dig och långivare när det kommer till att hitta rätt lån. Genom Arcadia Finans kan du dra nytta av en pålitlig jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta de bästa låneförmedlarna på marknaden. Att välja rätt låneförmedlare är av största vikt för att säkerställa att du får de mest förmånliga låneerbjudandena som passar dina specifika behov.

Varför bör du använda Arcadia Finans för att jämföra lån?

Genom att använda Arcadia Finans jämförelsetjänst kan du enkelt och effektivt jämföra olika låneerbjudanden från flera banker och långivare. Du sparar tid och ansträngning genom att få tillgång till ett brett utbud av låneprodukter på en enda plats.

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar lån till alla, kan du förbättra dina låneutsikter. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Ansök och jämför upp till 600 000 kr

Arcadia Finans underlättar din resa på lånemarknaden – här kan du enkelt, säkert och kostnadsfritt skicka in en låneansökan och erhålla erbjudanden från flera banker och långivare. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda och arbetar endast med erkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn. När du ansöker om lån via våra samarbetspartners utförs endast en kreditupplysning som delas mellan deras banker och långivare för att undvika negativ påverkan på din kreditvärdighet.

Fördelarna med att använda Arcadia Finans för dina lånejämförelser

När du väljer Arcadia Finans som din lånejämförelsetjänst får du fördelen av att arbeta med pålitliga och ansedda låneförmedlare. Vi har noggrant valt ut de bästa låneförmedlarna på marknaden för att säkerställa att du får de mest förmånliga räntorna och villkoren för ditt lån. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös och transparent upplevelse där du kan jämföra låneerbjudanden och fatta välgrundade beslut.

  • Jämför lån från inhemska och utländska banker
  • Att jämföra lån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
  • Du samlar inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar som skadar din kreditvärdighet
  • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
  • Du betalar inget för tjänsten
  • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Utforska de många användningsområdena för lån från vår jämförelsetjänst

Lån utan säkerhet kan användas för en mängd olika ändamål och finansiella behov. De ger dig friheten att använda pengarna på det sätt som passar dig bäst. Du kan använda ett lån utan säkerhet för att finansiera renoveringar i ditt hem, planera en drömsemester, investera i din utbildning, köpa en ny bil eller för att konsolidera befintliga skulder. Möjligheterna är många och det är upp till dig att välja det ändamål som bäst matchar dina behov och mål. Med ett lån utan säkerhet kan du skapa utrymme för ekonomisk flexibilitet och uppfylla dina önskemål utan att behöva lämna någon form av säkerhet.

Maximera dina besparingar med vår låneförmedlare och hitta rätt samlingslån

Genom att samla dina lån kan du förnya dem och samtidigt spara pengar, tid och besvär.

Att samla dina befintliga lån innebär en tydlig ekonomisk fördel genom lägre ränta och minskade kostnader. Ett samlat större lånebelopp är mer konkurrenskraftigt och tenderar därför att ha en lägre ränta. Du kan säga att ett större lån ger dig ”mängdrabatt”. De tidigare lånen köps upp som en samlad summa.

Utöver den lägre räntan drar du också nytta av att minska de administrativa kostnaderna för lånen, eftersom du har färre lån att hantera. Som en extra förmån sparar du tid, besvär och till och med nerver, då du endast behöver hantera en betalning istället för flera.

Genom att samla dina lån får du alltså en ekonomisk fördel, enklare hantering och en smidigare upplevelse i din låneåterbetalning.

Hur fungerar Arcadia Finans lånejämförelsetjänst?

Att använda Arcadia Finans för att jämföra lån är enkelt och smidigt. Du fyller i en snabb och enkel ansökningsformulär där du anger dina finansiella behov och preferenser. Vi använder sedan vår avancerade teknik och databas för att matcha dig med de bästa låneförmedlarna som kan erbjuda de bästa lånealternativen för dig. Du får en översikt över räntor, villkor och lånebelopp för att kunna göra en välinformerad beslut.