Samla eller låna trots anmärkningar

Vi är här för att hjälpa dig att samla dina lån eller ansöka om ett nytt lån, oavsett din UC-score och eventuella betalningsanmärkningar.

Genom Arcadia Finans har du möjlighet att låna pengar och samtidigt samla ihop dina befintliga lån och kreditåtaganden, även om du har upp till 10 betalningsanmärkningar. Arcadia Finans samarbetar med ett brett utbud av partners som specialiserar sig på lån med betalningsanmärkningar, vilket ger dig ökade chanser att hitta en lämplig lånlösning.

  • ✔ Ok med upp till 10 anmärkningar
  • ✔ Ansök på 2 minuter och få svar direkt
  • ✔ Kostnadsfritt & ej-bindande
  • ✔ Ansök enkelt, snabbt och tryggt

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo FinansZmarta

Lån trots betalningsanmärkningar

Har du hamnat i en situation där du behöver finansiellt stöd för att hantera oväntade kostnader? Eller känner du att det är dags att ta kontroll över din ekonomiska situation genom att samla dina befintliga lån? Oroa dig inte, vi är här för att vara din pålitliga stöttepelare. Oavsett om det handlar om att ansöka om ett pengalån för att täcka oplanerade utgifter eller att konsolidera dina lån för att skapa en smidigare och mer hanterbar ekonomi, finns vår hjälp till hands. Vi förstår de utmaningar som kan uppstå och är fast beslutna att guida dig genom processen på ett professionellt och stöttande sätt. Din ekonomiska välbefinnande är vår prioritet. Och vi är redo att ta dig genom de nödvändiga stegen för att uppnå det.

Låna pengar eller samla dina nuvarande lån för en enklare ekonomi

Att hålla reda på flera olika lån kan vara både påfrestande och en utmaning i hanteringen. Varje låneavtal har sina egna villkor och återbetalningsplaner, vilket kan göra det svårt att ha kontroll över alla olika förfallodatum och summor. Dessutom kan höga räntor och avgifter göra processen att bli skuldfri ännu mer komplex. Det är här vår expertis kommer in.

Vi presenterar en alternativ lösning som kan underlätta din ekonomiska börda. Genom vår samverkan med partners kan vi bistå dig med att sammanföra dina lån och konsolidera dem till ett ensamt lån. Denna metod innebär att du enbart behöver hantera en räntesats och följa ett enda schemalagt betalningsförlopp. Fördelen är att detta kan göra det betydligt enklare att hålla uppsikt över din skuld och minska risken för försenade betalningar eller missade amorteringar.

Med vårt breda utbud av partners som är specialiserade på lån med betalningsanmärkningar kan Arcadia Finans assistera dig att finna den optimala lånelösningen för din specifika situation. Vår tjänst är smidig att använda, och vi tar hänsyn till dina individuella omständigheter när vi kopplar ihop dig med lämpliga långivare.

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Hur kan Arcadia Finans hjälpa om jag har betalningsanmärkningar?

Arcadia Finans är din pålitliga partner när det gäller att hitta lån trots betalningsanmärkningar. Genom att använda vår lånejämförelsesajt kan du enkelt och bekvämt utforska olika långivare och deras erbjudanden. Vi erbjuder en användarvänlig plattform där du kan fylla i din låneansökan och få tillgång till flera långivares erbjudanden. Det sparar tid och ansträngning samtidigt som du ökar dina chanser att hitta det bästa lånet för dina behov.