Hitta lån utan UC eller slå ihop dina lån i ett samlingslån

Arcadia Finans ger dig möjligheten att hitta lån upp till 30 000 kr utan UC-granskning. Du kan även konsolidera dina redan befintliga lån och krediter genom ett samlingslån, även om du har betalningsanmärkningar. Notera att lån över 30 000 kr alltid kräver en UC-kontroll. Lån utan UC har ofta högre ränta, så vi rekommenderar att samla dina befintliga lån om möjligt.

  • ✔ Ingen UC-kontroll för belopp under 30 000 kr
  • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
  • ✔ Alla erbjudanden giltiga i 30 dagar
  • ✔ Kostnadsfritt – ej bindande ansökan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo FinansZmarta

Upptäck det optimala lånealternativet utan UC som passar dig

Oavsett din UC-poäng och antal betalningsanmärkningar (upp till 10 anmärkningar) kan vi hjälpa dig att finna det bästa lånet utan UC och konsolidera dina befintliga lån och krediter. Arcadia Finans erbjuder ett omfattande urval av långivare i Sverige som tillhandahåller lån utan UC-kontroll. Detta underlättar ditt val av det perfekta lånealternativet, skräddarsytt efter dina ekonomiska förutsättningar.

Kom ihåg att lån över 30 000 kr alltid kräver en UC-kontroll. Om möjligt, överväg att refinansiera dina nuvarande små och kostsamma lån. Du kan hitta det mest passande lånealternativet utan UC-kontroll via oss, oavsett din UC-poäng och antalet betalningsanmärkningar (upp till 10).

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan. Endast en kreditupplysning utförs via UC för lån som överstiger 30 000 kr.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Välj det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Lån utan UC-granskning eller konsolidering av befintliga lån

Är du i behov av pengar utan UC-kontroll för att täcka oförutsedda utgifter eller vill du konsolidera dina nuvarande lån för att stärka din ekonomiska situation? Oroa dig inte, vi är här för att stödja dig!

Att hantera flera lån samtidigt kan vara stressande och krångligt. Varje lån följer sina egna regler och betalningstider, vilket kan försvåra att hålla reda på alla varierande förfallodagar och summor. Dessutom kan höga räntor och avgifter göra det ännu svårare att bli fri från skulden. Men du behöver inte vara ensam i detta.

Vi erbjuder en lösning som kan lätta din ekonomiska börda. Genom att samarbeta med våra partners kan vi assistera dig att konsolidera dina lån och slå samman dem till en enda betalning. Detta innebär att du enbart behöver hålla koll på en ränta och följa ett enda betalningsschema. Detta underlättar att övervaka din skuld och minskar risken för försenade betalningar eller missade avbetalningar.

För lån upp till 30 000 kr erbjuder vi alternativ utan UC-kontroll. Dock bör du tänka på att dessa lån oftast har högre räntor. Därför rekommenderar vi om möjligt att överväga att refinansiera dina nuvarande, dyrare smålån. Med vårt breda spektrum av långivare kan vi guida dig till den bästa lånelösningen för just din situation. Vår tjänst är enkel att använda, och vi tar hänsyn till dina individuella förutsättningar när vi kopplar dig till passande långivare.

Vanliga frågor och svar

Kan jag förbättra chanserna till ett bättre lån?

Absolut. Du förbättrar chansen att bli beviljat ett lån och dessutom med bättre villkor om du har en medsökande.

Vilka faktorer bestämmer min ränta?

Det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer räntan du får – inte Arcadia Finans. Trots att du anger samma uppgifter, så har varje långivare sitt eget system med vilket de beräknar riskerna med att ge ut ett lån till just dig. Betydande faktorer som påverkar räntan: din ålder, din boendeform, dina inkomster, tidigare skulder, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar.

Kan jag låna trots en betalningsanmärkning?

Ja, du får låna pengar i vissa fall. Flera långivare godtar betalningsanmärkningar, men de bedömer din ekonomi och din återbetalningsförmåga. Om långivaren anser att du har tillräckliga inkomster och att du klarar lånekostnaderna, så kan du beviljas ett lån. Däremot kommer du inte att beviljas ett om du har obetalda skulder hos Kronofogden.