Snabblån – jämför andra lånealternativ upp till 600 000 kr

Effektiv ränta min. 2,99 % – max. 29,90 %

Ett snabblån brukar innebära mindre lån på mellan 1000 och 5000 kr med oftast högre ränta. Även om snabblån kan betyda en snabb lösning när det är tufft ekonomiskt, så kan det också bli dyrt i långa loppet. Som tur är kan du lita på Arcadia Finans, då vi vill hjälpa dig att ta ett förnuftigt beslut. Du kan redan idag ansöka om privatlån från 25 000 kr, med lämplig återbetalningstid och dessutom till bättre räntor än vanliga snabblån.

  • ✔ Lån upp till 600 000 kr
  • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
  • ✔ Ansök enkelt, snabbt och tryggt

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Grundkraven för att få låna

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Snabblån – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett snabblån. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa snabblånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

  • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
  • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
  • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Du kan välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Snabblån – vad är det?

Ett snabblån är just vad ordet antyder: ett lån som går snabbt att ansöka och som också beviljas och betalas ut snabbt. Att låna pengar snabbt innebär att du som låntagare kan få ett lån utbetalt inom kort tid, oftast med utbetalning samma dag. Den här typen av lån brukar handla om mindre belopp och betalas tillbaka inom 30 dagar. Eftersom långivarna inte kräver någon säkerhet för dessa snabba lån, kan de komma att låna pengar till dig till högre ränta och kortare återbetalningstid.

Oftast förknippas snabblån med så kallat sms lån – ett typ av lån med dåligt rykte eftersom räntan kan bli väldigt hög. Det är viktigt att komma ihåg att många människor inte har pengar för oförutsedda utgifter och har inget annat alternativ än att ansöka om ett snabblån. Är du kanske i samma situation? Hursomhelst behöver det inte vara så farligt om du noga undersöker alla aspekter av lånet. Det viktigaste är att du kan betala av lånet inom utsatt tid – du vill inte hamna i en dålig spiral av kostnader och ökade utgifter som du har svårt att betala tillbaka.

Varför jämföra snabblån?

Det kanske rör sig om en olycka eller oförutsedda utgifter och man är i akut behov av pengar. Har du kanske undersökt andra möjligheter? Ibland är snabblån det enda alternativet då en oväntad utgift dyker upp och bankkontot står tomt.

Eftersom snabblån generellt brukar ha en högre ränta än andra typer av lån, så lönar det sig alltid att jämföra olika låneerbjudanden. Det är långivarna och inte Arcadia Finans som bedömer din kreditvärdighet – varje bank och långivare har sitt eget system när de beräknar riskerna att låna just till dig. Därmed kommer var och en att erbjuda olika räntor trots att du anger samma uppgifter. När du skickar en ansökan via oss, så jämför vi åt dig alla låneerbjudanden från över 30 långivare. Sedan kan du själv bestämma vilket lån som passar dina behov bäst. Vi rekommenderar att du alltid kollar noggrant på lånet som erbjuder lägst effektiv ränta.

Att gå på egen hand kan bli kostsam och kräva tid. Dessutom skickas en kreditupplysning för varje ansökan du skickar. Och för varje kreditupplysning försämras din kreditvärdighet samt försvårar dina möjligheter att få ett lån med bättre villkor i framtiden – eller få ett lån över huvud taget! När du använder dig av en jämförelsesajt som Arcadia Finans, skickas endast en ansökan som delas bland samtliga långivare. Därför kan vi hjälpa dig med att hitta låneerbjudandet med bästa möjliga låneräntan utan att din kreditvärdighet skadas.

Kan jag byta snabblånet till ett privatlån?

Ett snabblån brukar innebära mindre lån på mellan 1000 och 5000 kr med oftast högre ränta. Även om snabblån kan betyda en snabb lösning när det är tufft ekonomiskt, så kan det också bli dyrt i långa loppet. Alla snabblån ska betalas tillbaka, vilket kan förstås försvåra din ekonomi om du betalar ett högt pris för lånet.

Som tur är kan du lita på Arcadia Finans, då vi vill hjälpa dig att ta ett förnuftigt beslut. Du kan redan idag ansöka om privatlån från 25 000 kr, med lämplig återbetalningstid och dessutom till bättre räntor än vanliga snabblån. Dessutom kan vi hjälpa dig trots skulder och betalningsanmärkningar – när du ansöker om ett privatlån så kan du samla dina små dyra lån i ett enda lån och betala en lägre sammanlagt ränta och ändå täcka summan du hade tänkt ansöka om från en början. På så sätt sparar du pengar samtidigt som du förbättrar din kreditvärdighet.

Om du ansöker om ett snabblån, så hjälper vi dig hos Arcadia Finans att jämföra mellan ett 30-tal långivare som erbjuder lån upp till 600 000 kronor. Glöm att betala mer för mindre – jämför lån och förhandla dig redan idag till en bättre ränta.

Vanliga frågor och svar

Vilka faktorer påverkar låneräntan?

Innan du tar ett mindre lån, så är det viktigt att du förstår hur räntan sätts. Varje bank och långivare har olika system med vilka de bedömer din kreditvärdighet, dvs hur de beräknar riskerna med att ge ut ett lån till dig. De vill försäkra sig att du kommer kunna betala tillbaka, så de fastställer räntan med utgångspunkt i faktorer som ålder, boendeform, inkomster, tidigare skulder, betalningsanärkningar och antal kreditupplysningar.

Vad krävs för att jag ska få låna pengar?

För att låna måste du vara minst 18 år, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr, vara skuldfri hos Kronofogden, och vara folkbokförd och skriven i Sverige.

Kan jag ha betalningsanmärkningar om jag ansöker om ett snabblån?

I princip finns det inga grundkrav som säger att man inte får låna pengar trots betalningsanmärkningar. Däremot ställer långivare högre krav som gör det svårare att få låna pengar. Hos Arcadia Finans rekommenderar vi att aldrig ta ett större lån än vad du har möjlighet att betala tillbaka.