Jämför lån och ansök upp till 600 000 kr

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden – du kan enkelt, tryggt och kostnadsfritt skicka en låneansökan och få offerter från dussintals banker och långivare. Vi samarbetar endast med välkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn. När du ansöker om lån via oss görs det endast en kreditupplysning som delas mellan alla medverkande banker och långivare för att inte minska din kreditvärdighet. Gör som 100 000 andra nöjda kunder och hitta det lån som passar dig bäst.  

 • ✔ Jämför lån på 2 min
 • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
 • ✔ Konkurrenssätt bankernas låneofferter

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
- +
Återbetalningstid
- +
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo Finans

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

 • Jämför lån från inhemska och utländska banker
 • Att jämföra lån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
 • Du samlar inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar som skadar din kreditvärdighet
 • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar
 • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

70 % BEVILJANDEGRAD


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Via Arcadia Finans får 70 % av alla sökande ett lån beviljat.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden
Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden

Se vilket låneerbjudande du kan få – du kan sänka räntan idag

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. Trots att din ansökan skickas till flera långivare görs endast en kreditupplysning hos UC. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Du kan välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Om Arcadia Finans

Arcadiafinans marknadsför Zmartas och Axos tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet, låneförmedlare med fler än 30 långivare. Freedom Finance är ett varumärke som används inom Zmarta AB:s verksamhet. Ansökan lämnas till arcadiafinans.se. Ansökan kommer att handläggas av Zmarta eller Axo Finans AB. Zmarta AB och Axo Finans AB står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låneförmedling.

Arcadia Finans är din partner i jakten på ett bättre lån. Vi arbetar tillsammans med olika låneförmedlare för att hitta det lån som passar bäst för din situation. Vi hjälper dig även att hitta ett lån genom att jämföra olika banker och genom att dela med oss av praktiska ekonomitips. Tjänsten är helt kostnadsfri att använda!

Vanliga frågor och svar

Hur kan Arcadia Finans hjälpa mig?

Arcadia Finans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Varför jämföra via Arcadia Finans?

När du jämför och ansöker om lån via vår tjänst konkurrerar bankerna och långivarna om dig som kund – du får bättre villkor och inte minst en bättre ränta.

Vad händer när jag ansöker om ett lån?

Efter att ha skickat in din låneansökan kommer hela ansökningsprocessen att överföras till vår samarbetspartner. Ansökan är gratis och du är inte bunden att teckna något lån – du kan acceptera eller avslå de låneerbjudanden du får. Om du dessutom önskar ytterligare information om status på låneansökan kan du lätt vända dig till vår partner.

Vilka är grundkraven för att få låna?

Du måste vara minst 18 år gammal och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur många kreditupplysningar tas på mig?

När du skickar en ansökan görs det endast en kreditupplysning som delas med alla medverkande samarbetspartners. Går du helt på egen hand, så kommer varje bank och långivare att göra varsin kreditupplysning vilket innebär att din kreditvärdighet skadas.

Senaste inlägg

 • Varför konkurrensutsätta dina lån?

  Varför konkurrensutsätta dina lån?

  Via Arcadia Finans kan du lätt konkurrensutsätta lån. Med endast en ansökan får du banker och andra långivare att tävla om dig. När de slåss

  Fortsätt läsa

 • Att låna från andra nordiska banker

  Att låna från andra nordiska banker

  Även om du kan få ett lån från en inhemsk bank till en lägre kostnad så bör man inte utesluta lånerbjudande från andra nordiska banker

  Fortsätt läsa

 • Samla inte på dig kreditupplysningar

  Samla inte på dig kreditupplysningar

  Varför du inte ska söka lån på egen hand Ansöka om lån kan göras på flera sätt och det finns många olika långivare och lånetyper

  Fortsätt läsa