Arcadia Finans

Lån upp till 600 000 kr

 • Jämför över 40 banker och långivare
 • Smidig ansökningsprocess
 • Utforska möjliga skräddarsydda erbjudanden

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

 • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
 • Jämför banker och andra långivare för att hitta villkor och räntor som passar dina behov
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
 • En kreditupplysning tas vid ansökan
 • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Detta är vad användare har sagt om Arcadia Finans

*Verifierade användare som har fått ett utbetalt lån.

På Arcadia Finans är det vår ambition att du som kund ska ha tillgång till ett brett utbud av lånealternativ. Vi påverkar inte direkt den ränta du erbjuds; den bestäms på individuell basis av de banker och finansiella institut som vi och våra partners samarbetar med. Vår funktion är att förmedla kontakten mellan dig som söker lån och ett nätverk av långivare. Genom att ansöka om lån via Arcadia Finans skapas en situation där banker och andra långivare får möjlighet att presentera sina låneerbjudanden, vilket ger dig chansen att jämföra olika alternativ.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

40+

Banker och långivare

600 000 kr

Lån upp till

30 dagar

Erbjudanden giltiga i

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Efter godkänd ansökan får du vanligtvis flera erbjudanden samma dag som du ansöker. Välj och signera avtalet med BankID. Därefter betalas pengarna ut till angivet bankkonto.

Låna pengar till låg ränta – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett lån med låg ränta. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden
Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden

Varför välja Arcadia Finans för din låneansökan?

Arcadia Finans erbjuder en lösning där du kan utforska olika lånealternativ från vårt nätverk av samarbetspartners och deras anslutna banker och långivare. Vi underlättar för dig att granska olika lånevillkor utan den tidsåtgång och det besvär som traditionell lånejakt innebär. Att navigera genom de många lånealternativen på marknaden kan vara en utmaning, med en uppsjö av räntor, krav och lånevillkor att ta ställning till.

Det är viktigt att påpeka att endast en ansökan som har skickats in och blivit godkänd ger möjlighet till att motta en eller flera låneerbjudanden. Det är först efter att din ansökan har blivit godkänd som du har möjlighet att jämföra de olika lånen. Ett vanligt hinder i sökandet efter lån är de flertaliga kreditupplysningarna som kan krävas vid ansökningar till olika långivare, vilket potentiellt kan påverka din kreditvärdighet negativt. Detta är en av anledningarna till att Arcadia Finans är ett klokt val när du behöver låna pengar. Vi minimerar inverkan på din kreditvärdighet genom att säkerställa att endast en kreditupplysning krävs, vilken sedan delas med de partners och deras långivare som överväger din ansökan, vilket ger dig en bred översikt och möjlighet att välja ett lån som möter dina behov utan onödig påverkan på din ekonomiska profil.

Viktigt att beakta innan du ansöker om ett lån

Innan du ansöker om ett lån är det avgörande att du överväger din ekonomiska situation noggrant. Ett lån bör ses som ett åtagande som kräver en stabil ekonomisk grund för att kunna hanteras ansvarsfullt. Det är viktigt att inte betrakta ett lån som en omedelbar lösning på temporära ekonomiska utmaningar, utan snarare som ett verktyg som, om det används korrekt, kan stödja vissa ekonomiska mål under förutsättning att man har förmågan att möta de återkommande kostnaderna.

Lån upp till 600 000 kr 

Att utforska möjligheten att låna upp till 600 000 kr kräver noggrann jämförelse och övervägande. Genom Arcadia Finans får du tillgång till en översikt där du kan jämföra alternativ för privatlån, blancolån, samlingslån, och omstartslån, allt för att underlätta för dig att hitta ett alternativ som möter dina finansiella behov. Vi arbetar genom våra samarbetspartners och deras anslutna långivare, alla under noggrann tillsyn av Finansinspektionen, för att säkerställa att du får tillgång till trovärdiga alternativ.

Med hjälp av Arcadia Finans blir processen att söka och jämföra lån mer överskådlig. Vi strävar efter att förenkla din sökning så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, utan att lova specifika lån eller erbjudanden. Genom att använda vår tjänst kan du effektivt utforska de alternativ som finns tillgängliga baserat på de kriterier du anger.

Utforska räntor, upplägg och villkor

När du står inför behovet att låna pengar är det viktigt att noggrant jämföra olika alternativ. Arcadia Finans erbjuder en tjänst där du kan skicka in din låneansökan och därmed ge olika banker och långivare möjligheten att presentera sina förslag, vilket ger dig en bredare översikt av tillgängliga räntor, upplägg och villkor. Vår tjänst är kostnadsfri och designad för att göra jämförelseprocessen så överskådlig som möjligt.

Tänk på att räntan inte bestäms av Arcadia Finans utan av de banker och långivare som granskar din ansökan och utifrån din kreditvärdighet bestämmer vilken ränta de kan erbjuda. Räntan kan variera stort beroende på flera faktorer, inklusive din ekonomiska situation. När du jämför lånealternativ är det klokt att titta på den effektiva räntan, som tar hänsyn till alla lånekostnader, från nominell ränta till eventuella avgifter. Detta ger dig en mer fullständig bild av lånet och dess totala kostnad.

Vanliga frågor och svar

Kan jag förbättra chanserna till ett bättre lån?

Visst, genom att ha en medsökande ökar du inte bara chansen att få ditt lån godkänt, utan du kan också förbättra lånevillkoren.

Vilka faktorer bestämmer min ränta?

Räntan på ditt lån bestäms inte av Arcadia Finans. Istället är det de banker och långivare som bedömer din kreditvärdighet som avgör vilken ränta du erbjuds. Dessa långivare använder sig av individuella bedömningsmodeller för att utvärdera riskerna med att låna ut pengar till dig. Det innebär att räntan kan variera beroende på långivare. Några av de viktigaste faktorerna som kan påverka din ränta inkluderar din inkomst, eventuella tidigare skulder, om du har några betalningsanmärkningar, hur många kreditupplysningar som nyligen gjorts i ditt namn, samt personliga faktorer såsom ålder och boendeform.

Är det möjligt att låna pengar trots betalningsanmärkningar?

Det finns möjlighet att låna trots en eller flera betalningsanmärkningar. Vissa långivare accepterar betalningsanmärkningar, men de utvärderar noga din ekonomiska situation och förmåga att återbetala. Om långivaren bedömer att du har tillräckliga inkomster och förmåga att hantera lånekostnaderna kan du bli beviljad ett lån. Det är dock viktigt att notera att lån inte beviljas om du har obetalda skulder hos Kronofogden.