Låna pengar – Låna upp till 600 000 kr

Oavsett vad du behöver låna pengar till, så kan du hitta och jämföra flera olika låneerbjudanden här. Arcadia Finans står på konsumenternas sida när du behöver låna pengar. Det betyder att när du skickar en låneansökan, så konkurrensutsätts dina lån – du får oftast en bättre ränta och villkor än om du går helt på egen hand. Vi på Arcadia Finans vill att du betalar så lite som möjligt för ditt lån!

 • ✔ Alla erbjudanden giltiga i 30 dagar
 • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
 • ✔ Ansök enkelt, snabbt och tryggt
 • ✔ Kostnadsfritt – ej bindande ansökan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo FinansZmarta

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

 • Jämför lån från inhemska och utländska banker
 • Att jämföra lån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
 • Du samlar inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar som skadar din kreditvärdighet
 • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar

HÖG BEVILJANDEGRAD


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Du kan välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Låna pengar till låg ränta – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett lån med låg ränta. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden
Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden

Varför skicka en låneansökan via Arcadia Finans?

Behöver du låna pengar till bra ränta men vet inte vart du ska vända dig?

Nuförtiden går det att låna pengar enkelt och snabbt på nätet, men vi rekommenderar ändå att du alltid jämför lån innan du skriver under ett låneavtal. Du kan alltid vända dig till Arcadia Finans då vi har förenklat processen – du kan jämföra lån, räntor och långivare och vara säker på att du får bästa möjliga lån som passar dina behov. Att gå på egen hand kan kräva tid och energi och kan bli kostsam i slutändan. Tänk på att banker och långivare brukar ha ett brett utbud på olika typer av lån med olika räntor, krav och upplägg.

Det omedelbara problemet som också uppstår när du går helt på egen hand är att varje bank tar varsin kreditupplysning. Och för varje kreditupplysning som tas försämras din kreditvärdighet och så även chanserna till att få ett lån beviljat. Därför rekommenderar vi att du jämför och skickar din ansökan via Arcadia Finans när du behöver låna pengar. Det tas enbart en kreditupplysning som delas bland alla banker och andra långivare som vi samarbetar med. 

Låna pengar upp till 600 000 kr 

Att låna pengar upp till 600 000 kr, och där du dessutom kan få en lägre ränta än vad du har idag har aldrig varit enklare. Hos Arcadia Finans kan du jämföra olika sorters lån, exempelvis privatlån, blancolån, samlingslån, och billån. Det viktiga är att hitta låneerbjudandet som passar dina behov och som dessutom har bäst lånevillkor. Vi samarbetar endast med välkända banker och långivare som står under Finansinspektionens tillsyn – ICA Banken, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea och många fler.

Med Arcadia Finans kan du spara tid och glömma att lägga energi på att leta upp bra erbjudanden som matchar dina kriterier. Vi gör jobbet åt dig på bara några enstaka minuter så att du kan ägna dig åt viktigare saker.

Jämför och hitta lägsta räntan

Du kanske inte orkar jämföra alla erbjudanden när du behöver låna pengar och då är risken att du betalar för mycket för ditt lån. Men hur ska du då välja det lämpligaste? Det behöver inte vara så krångligt att låna – du ska alltid titta noggrant på vilka specialvillkor som ingår i lånet och vilken ränta som varje långivare erbjuder. Att låna pengar till lägst möjliga ränta för just dig och dina behov är lättast när du ställer långivare mot varandra.

Räntan är priset på lånet, dvs vad det kostar att få låna. Därför är det viktigt att du jämför olika alternativ innan du skriver på ett låneavtal. När du skickar en låneansökan genom Arcadia Finans så konkurrenssätts dina uppgifter bland de olika banker och långivare som vi samarbetar med. På så sätt kan du vara säker på att du hittar ett lån med bäst möjliga ränta för just dig.

Vi hjälper dig att konkurrenssätta låneerbjudanden när du vill låna pengar snabbt. Och dessutom är det kostnadsfritt att jämföra lån. Vi rekommenderar alltid det billigaste lånet som du får från jämförelsen, men det är du som användare som själv bestämmer vilket lån som passar just dina behov bäst.

Vilken ränta gäller när jag lånar pengar?

Det finns stora skillnader mellan räntorna som olika långivare erbjuder. Här förklarar vi varför:

Det är inte Arcadia Finans som sätter räntan – det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer den räntan du får. Därför beror räntesatsen på vilken risk långivaren tycker att det är att låna ut till dig. Vi rekommenderar att du alltid kollar på den effektiva räntan när du jämför olika lånealternativ.

I den effektiva räntan ingår allt från nominell ränta till aviavgifter och uppläggningsavgift. Vi rekommenderar att se upp för så kallade räntefria lån – ibland marknadsförs den nominella räntan vilket kan stå dyrt i slutändan. Den nominella räntan inkluderar inte alla kostnader för ett lån! Räntefria lån kan bli mycket dyra beroende på lånets totalsumma, återbetalningstid och avgifter. Nu förstår du varför den effektiva räntan är högre än den nominella och varför du bör vara noggrann innan du undertecknar ett låneavtal.

Vi rekommenderar att du alltid jämför effektiva räntan mellan olika lån innan du tecknar något.

Hos Arcadia Finans kan du ansöka om lån upp till 600 000 kr med en individuell ränta på mellan 2.95–27.0% (effektiv ränta 2.99–29.90%). Återbet. tid 1-20 år. Du kan enkelt jämföra totalkostnaden för ditt lån utifrån erbjudanden du får och spara pengar, men kom ihåg att titta noggrant på vilka specialvillkor som ingår i lånet.

Att låna pengar direkt på kontot

Nuförtiden kan du låna pengar direkt på kontot, vilket betyder att du kan få hela lånebeloppet betalt redan samma dag efter att lånet godkänts. En situation som kan kräva att du måste låna pengar direkt på kontot är en sådan som inträffar på helger eller kvällar.

Vi blir aldrig trötta på att upprepa samma sak gång på gång: Vi rekommenderar att du alltid jämför lån innan du skriver under ett låneavtal. Som tumregel bör du alltid kolla vilken effektiv ränta som erbjuds. Var försiktig med så kallade räntefria lån. Risken är att du betalar mer i avgifter än vad du tänkt dig. Att låna pengar utan ränta kan stå dig riktigt dyrt!

Låna pengar till kontantinsats

Hos Arcadia Finans kan du jämföra och hitta lån till kontantinsats, oavsett om det är till ett bilköp eller ett bostadsköp. I princip kan du låna pengar till kontantinsats till allt som kräver en insats – vare sig till hela beloppet eller en del av kontantinsatsen.

Att låna pengar till kontantinsats genom exempelvis ett privatlån innebär vanligtvis att du tar ett lån som inte kräver säkerhet. Hur mycket du får låna och till vilken ränta beror främst på din kreditvärdighet. Privatlån är ett bra alternativ om du behöver låna pengar till kontantinsats, men det lönar sig alltid att jämföra låneerbjudanden innan du lånar. Hos oss kan du ställa de flesta långivare på den svenska marknaden mot varandra och jämföra deras bästa erbjudanden.

Vanliga frågor och svar

Kan jag förbättra chanserna till ett bättre lån?

Absolut. Du förbättrar chansen att bli beviljat ett lån och dessutom med bättre villkor om du har en medsökande.

Vilka faktorer bestämmer min ränta?

Det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer räntan du får – inte Arcadia Finans. Trots att du anger samma uppgifter, så har varje långivare sitt eget system med vilket de beräknar riskerna med att ge ut ett lån till just dig. Betydande faktorer som påverkar räntan: din ålder, din boendeform, dina inkomster, tidigare skulder, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar.

Kan jag låna trots en betalningsanmärkning?

Ja, du får låna pengar i vissa fall. Flera långivare godtar betalningsanmärkningar, men de bedömer din ekonomi och din återbetalningsförmåga. Om långivaren anser att du har tillräckliga inkomster och att du klarar lånekostnaderna, så kan du beviljas ett lån. Däremot kommer du inte att beviljas ett om du har obetalda skulder hos Kronofogden.