Låna pengar – Jämför lån snabbt & smidigt

 • ✔ Lån upp till 600 000 kr
 • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
 • ✔ Ansök enkelt, snabbt och tryggt
 • ✔ Kostnadsfritt – ej bindande ansökan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
- +
Återbetalningstid
- +
Månadskostnad
211 kr

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Freedom Finance: Annuitetslån 10 år, 180 000 kr, rörlig ränta 5.95 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 6.11 %, tot. belopp 239 262 kr, kostnad 1 994 kr/mån (120 mån avbet.). Räntor uppdaterad 2021-02-15.

Axo Finans: Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Arcadiafinans marknadsför Zmartas och Axos tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet, låneförmedlare med fler än 30 långivare. Freedom Finance är ett varumärke som används inom Zmarta AB:s verksamhet. Ansökan lämnas till arcadiafinans.se. Ansökan kommer att handläggas av Zmarta eller Axo Finans AB. Zmarta AB och Axo Finans AB står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låneförmedling.

Vi är i samarbete med:
Freedom Finance Axo Finans

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Låna pengar till låg ränta – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett lån med låg ränta. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Du kan välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Låna pengar lägst ränta – Varför jämföra lån genom Arcadia Finans?

Behöver du låna pengar till bra ränta men vet inte vart du ska vända dig till?

Nuförtiden går det att låna pengar snabbt och enkelt på nätet. Vi rekommenderar ändå att du alltid jämför lån innan du skriver under ett låneavtal. Du kan alltid vända dig till oss i Arcadia Finans då vi har förenklat processen – du kan jämföra lån, räntor och långivare och vara säker på att du får bästa möjliga lån som passar dina behov. Dessutom är vår tjänst:

 • Snabb – du får inom några minuter de bästa låneerbjudanden som passar dig bäst.
 • Kostnadsfri – det är gratis att ansöka och jämföra hos oss i Arcadia Finans.
 • Enkel – fyll i låneansökan på nätet och få genast flera låneerbjudande.
 • Trygg – vi samarbetar endast med pålitliga och seriösa banker och finansieringsinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn.

När du vill låna pengar snabbt till lägsta möjliga ränta, så rekommenderar vi alltid att du jämför innan du skriver under ett avtal. Att gå på egen hand kan kräva tid och energi och kan bli kostsam i slutändan. Tänk på att banker och långivare brukar ha ett brett utbud på olika typer av lån med olika räntor, krav och upplägg.

Du kanske har redan bestämt dig och vill ändå vända dig själv till olika banker och långivare – risken är att varje bank tar varsin kreditupplysning via Upplysningscentralen (UC). Om du samlar på dig flera kreditupplysningar på kort tid försämras ditt kreditvärdighet. Och för varje kreditupplysning minskar även dina möjligheter att få en förmånlig ränta på lånet.

Därför rekommenderar vi att du jämför och skickar din ansökan via oss på Arcadia Finans när du behöver låna pengar. Det tas enbart en kreditupplysning som delas bland alla banker och andra långivare som vi samarbetar med.

Låna pengar enligt ditt behov – lån upp till 600 000 kr

Att få låna pengar upp till 600 000 kr och dessutom med låg ränta har aldrig varit enklare. Genom Arcadia Finans kan du jämföra olika sorters lån, exempelvis privatlån, blancolån, samlingslån, och billån. Benämningen är i och för sig irrelevant – det viktiga är att hitta låneerbjudandet som passar dina behov och som dessutom har bäst lånevillkor. Vi jämför över 30 banker och långivare, bland annat ICA Banken, SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea.

Med Arcadia Finans kan du spara tid och glömma att lägga energi på att leta upp bra erbjudanden som matchar dina kriterier. Vi gör jobbet åt dig på bara några enstaka minuter så att du kan ägna dig åt viktigare saker.

Jämför och hitta lägsta räntan

Vad betyder och innebär att låna pengar till bästa möjliga ränta? Du kanske inte orkar jämföra alla erbjudanden när du behöver låna och då är risken att du betalar för mycket för ditt lån. Men hur ska du då välja det lämpligaste? Det behöver inte vara så krångligt att låna pengar – du ska alltid titta noggrant på vilka specialvillkor som ingår i lånet och vilken ränta som varje långivare erbjuder. Att låna pengar lägst ränta för just dig och dina behov är lättast när du ställer långivare mot varandra.

Räntan är priset på lånet, dvs vad det kostar att få låna. Därför är det viktigt att du jämför olika alternativ innan du skriver på ett låneavtal. När du skickar en låneansökan genom Arcadia Finans så konkurrenssätts dina uppgifter bland de olika banker och långivare som vi samarbetar med. På så sätt kan du vara säker på att du hittar ett lån med bäst möjliga ränta för just dig.

Vi hjälper dig att konkurrenssätta offerter när du vill låna pengar snabbt. Och dessutom är det kostnadsfritt att jämföra lån. Vi rekommenderar alltid det billigaste lånet som du får från jämförelsen, men det är du som användare av vår tjänst som bestämmer villkoren och vilket lån som bäst passar dina behov.

Vilken ränta gäller när jag lånar pengar?

Du vill låna pengar med bra ränta och skickar en låneansökan genom Arcadia Finans. Och då märker du att det finns stora skillnader mellan räntorna som olika långivare erbjuder. Här förklarar vi varför:

Det är inte Arcadia Finans som sätter räntan – det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer den räntan du får. Därför beror räntesatsen på vilken risk långivaren tycker att det är att låna ut till dig. Vi rekommenderar att du alltid kollar på den effektiva räntan när du jämför olika lånealternativ.

Effektiv ränta innebär att utöver räntan ingår också andra kostnader som aviavgifter och uppläggningsavgift. Vi rekommenderar att se upp för så kallade ”räntefria” lån. Ibland marknadsförs den nominella räntan vilket kan stå dyrt i slutändan – Den nominella räntan inkluderar inte alla avgifter! ”Räntefria” lån kan bli mycket dyra beroende på lånets totala summa, återbetalningstid och avgifter. Nu förstår du varför den effektiva räntan är högre än den nominella och varför du bör vara noggrann innan du undertecknar ett låneavtal.

OBS: Vi rekommenderar att du alltid jämför effektiva räntan mellan olika lån innan du tecknar något​…   

Hos Arcadia Finans kan du ansöka om lån upp till 600 000 kr med en individuell ränta på mellan 2.95–27.0% (effektiv ränta 2.99–29.90%). Återbet. tid 1-20 år. Du kan enkelt jämföra totalkostnaden för ditt lån utifrån erbjudanden du får och spara pengar, men kom ihåg att titta noggrant på vilka specialvillkor som ingår i lånet.

Att låna pengar direkt på kontot

Nuförtiden kan du låna pengar direkt på kontot, vilket betyder att du kan få hela lånebeloppet betalt redan samma dag efter att lånet godkänts. En situation som kan kräva att du måste låna pengar direkt på kontot är en sådan som inträffar på helger eller kvällar.

Vi blir aldrig trötta på att upprepa samma sak gång på gång: Vi rekommenderar att du alltid jämför lån innan du skriver under ett låneavtal. Som tumregel bör du alltid kolla vilken effektiv ränta som erbjuds. Var försiktig med så kallade ’räntefria’ lån. Risken är att du betalar mer i avgifter än vad du tänkt dig. Att låna pengar utan ränta kan stå dig riktigt dyrt!

Låna pengar till kontantinsats

Hos Arcadia Finans kan du jämföra och hitta lån till kontantinsats, oavsett om det är till ett bilköp eller ett bostadsköp. I princip kan du låna pengar till kontantinsats till allt som kräver en insats – vare sig till hela beloppet eller en del av kontantinsatsen.

Att låna pengar till kontantinsats genom exempelvis ett privatlån innebär vanligtvis att du tar ett lån som inte kräver säkerhet. Hur mycket du får låna och till vilken ränta beror främst på din kreditvärdighet. Privatlån är ett bra alternativ om du behöver låna pengar till kontantinsats, men det lönar sig alltid att jämföra låneerbjudanden innan du lånar. Hos oss kan du ställa de flesta långivare på den svenska marknaden mot varandra och jämföra deras bästa erbjudanden.

Vanliga frågor och svar

Medsökande – kan jag förbättra chanserna till ett bättre lån?

Absolut. Du förbättrar chansen att bli beviljat ett lån och dessutom med bättre villkor om du har en medsökande. En medsökande kan vara make, maka, sambo eller familjemedlem som står på lånet med dig. I och med att långivarna kan vända sig till medsökande med krav på återbetalning om huvudsökande har problem med avbetalningen, ökar säkerheten för långivaren. Därför ökar dina chanser att få ett lån med bättre villkor.

Låna pengar låg ränta – Vilka faktorer bestämmer min ränta?

Det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer räntan du får – inte Arcadia Finans. Trots att du anger samma uppgifter, så har varje långivare sitt eget system med vilket de beräknar riskerna med att ge ut ett lån till just dig.

Betydande faktorer som påverkar räntan du får:

 • Din ålder
 • Din boendeform
 • Dina inkomster
 • Tidigare skulder
 • Betalningsanmärkningar
 • Antal kreditupplysningar

Kan jag låna trots en betalningsanmärkning?

Ja, du får låna pengar i vissa fall. Flera långivare godtar betalningsanmärkningar, men de bedömer din ekonomi och din återbetalningsförmåga. Om långivaren anser att du har tillräckliga inkomster och att du klarar lånekostnaderna, så kan du beviljas ett lån. Däremot kommer du inte att beviljas ett om du har obetalda skulder hos Kronofogden.