Arcadia Finans

Samla lån – Hitta upp till 600 000 kr till låg ränta

 • Jämför över 40 banker och långivare
 • Svar direkt

Har du flera dyra lån eller avbetalningar? Ett samlingslån kan hjälpa till att samla dessa under ett enda lån för för en mer hanterbar ekonomisk situation.

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

 • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
 • Jämför banker och andra långivare för att hitta villkor och räntor som passar dina behov
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
 • En kreditupplysning tas vid ansökan
 • Erbjudanden från Sveriges främsta långivare
 • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Detta är vad användare har sagt om Arcadia Finans

*Verifierade användare som har fått ett utbetalt lån.

På Arcadia Finans strävar vi efter att minimera kostnaderna för samlingslån för alla våra kunder, även om vi inte har inflytande över de räntor som erbjuds. Dessa räntor bestäms individuellt av de banker och långivare som vi och våra partners samarbetar med. Som en förmedlande länk mellan lånsökare och finansiella institutioner, erbjuder vår ansökningsprocess tillgång till ett brett urval av banker och finansbolag. Dessa konkurrerar om din uppmärksamhet genom att föreslå attraktiva lånevillkor.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

40+

Banker och långivare

600 000 kr

Lån upp till

30 dagar

Erbjudanden giltiga i

Samla lån – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett samlingslån. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa samlingslånet för dig från över 40 banker och långivare. När ansökan görs tas det en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. Detta ger dig möjlighet att, vid godkänd ansökan, jämföra och välja det alternativ som bäst motsvarar dina behov.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Efter godkänd ansökan får du ofta en eller flera erbjudanden samma dag som du ansöker. Välj och signera avtalet med BankID. Därefter betalas pengarna ut till angivet bankkonto.

Vad är ett samlingslån?

Samlingslån erbjuder en möjlighet att hantera flera lån och krediter på ett mer strukturerat sätt. Genom att konsolidera dina lån och krediter till ett enda lån, och förutsatt att du erhåller en lägre ränta än på dina nuvarande lån, kan du potentiellt sänka dina månatliga utgifter och få en bättre översikt över din ekonomi.

Observera att samlingslån också kallas för hopbakslån, omstartslån, nystartslån eller skuldfinansieringslån.

Viktigt att beakta innan du ansöker om ett lån

Innan du ansöker om ett lån är det avgörande att du överväger din ekonomiska situation noggrant. Ett lån bör ses som ett åtagande som kräver en stabil ekonomisk grund för att kunna hanteras ansvarsfullt. Det är viktigt att inte betrakta ett lån som en omedelbar lösning på temporära ekonomiska utmaningar, utan snarare som ett verktyg som, om det används korrekt, kan stödja vissa ekonomiska mål under förutsättning att man har förmågan att möta de återkommande kostnaderna.

Fördelarna med samlingslån

Att samla dina lån och krediter genom ett samlingslån kan erbjuda flera fördelar för att förbättra din ekonomiska situation. För det första ger det dig en bättre överblick över din ekonomi genom att kombinera flera lån till en enda månadskostnad. Du behöver inte längre hålla reda på olika förfallodatum och betalningar – istället kan du fokusera på en enda avbetalning.

Utöver den ökade översikten kan samlingslån också hjälpa dig att minska dina månatliga utgifter. Genom att förhandla fram en lägre ränta för samlingslånet kan du spara pengar på lång sikt. Dessutom kan en längre återbetalningstid ge dig mer flexibilitet och utrymme i din budget.

Varför samla lån och krediter?

Att ha flera mindre lån, krediter och avbetalningsköp kan tyvärr bli en dyr affär i längden. De mindre lånen har oftast högre räntor och dolda avgifter som måste betalas varje månad. Det är här ett samlingslån kommer in i bilden. Genom att samla dina lån och krediter får du en bättre överblick över din ekonomi och kan spara pengar på lång sikt.

Med ett samlingslån kan du samla alla dina lån och krediter till ett enda stort lån. Genom att göra detta får du förhoppningsvis en lägre ränta och längre återbetalningstid. Det innebär att du betalar mindre per månad och har en mer hanterbar ekonomi. Med hjälp av Arcadia Finans kan du enkelt samla dina lån och krediter på ett ställe och få en tydlig överblick över dina månatliga betalningar.

Fördelarna med att samla lån är många. För det första kan du undvika onödiga ränte- och faktureringsavgifter. Genom att samla dina lån och krediter slipper du betala flera olika avgifter varje månad, vilket kan leda till betydande besparingar. Dessutom kan samlingslån ge dig en bättre kreditvärdighet och öppna upp för möjligheten att få framtida lån med bättre villkor.

Samla dina lån och krediter hos Arcadia Finans och få kontroll över din ekonomi. Genom att samla alla lån på ett ställe kan du minska din månadskostnad, få bättre överblick och spara pengar.

Hur Arcadia Finans kan hjälpa dig att samla dina lån

Genom att använda Arcadia Finans lånejämförelsesajt kan du enkelt hitta det bästa samlingslånet för dig. Vi och våra partners samarbetar med flera pålitliga långivare som erbjuder samlingslån.

Vårt mål är att underlätta för dig att samla dina lån och krediter på ett smidigt och transparent sätt. Genom att jämföra räntor, villkor och återbetalningstider kan du fatta ett välgrundat beslut och välja det samlingslån som passar dig bäst.

Kom igång med att samla lån – Steg för steg till en bättre ekonomi

Vi rekommenderar innan du söker ett lån att du kartlägger dina nuvarande lån och krediter och tar reda på de olika räntorna – det kan handla om snabblån och andra avbetalningsköp för varor och tjänster. Det är viktigt att du försöker att få så mycket du bara kan under det nya lånet. Tänk på att du ansöker om ett nytt lån för att avbetala de nuvarande lånen, så ju bättre du kartlägger dina kostnader desto bättre. Kolla att det nya lånet du ansöker motsvarar de sammanlagda beloppet av dina smålån och krediter.

Därefter kan du fylla i formuläret om ett nytt lån genom vår jämförelsesajt i Arcadia Finans. Vi sköter resten. Så här går det till:

 1. Fyll i dina uppgifter i vår hemsida. Du ansöker genom att fylla i en låneansökan online. I låneansökan fyller du bland annat hur mycket du vill låna, personuppgifter och anställning – Tar endast 2 minuter.
 2. Vi jämför över 40 banker och långivare för att hitta det billigaste lånet med bäst ränta utifrån dina förutsättningar. Endast en kreditupplysning görs via UC.
 3. Du får snabbt svar med de bästa och billigaste erbjundandena från banker och långivare.
 4. Därefter kan du gå vidare och välja erbjudandet som passar dig bäst.

Vem bör samla dyra lån och krediter?

Det är alltid förmånligt att samla lån och krediter under ett större lån, förutsatt att det nya lånet erbjuder bättre villkor. Större lån brukar vara billigare och erbjuda lägre ränta. Genom att konsolidera dyra lån och krediter under ett större lån kan du minska dina månadskostnader och spara hundralappar varje månad – i vissa fall tusenlappar.

Dessutom kan du förbättra dina egna ekonomiska förutsättningar, vilket i sin tur ökar din kreditvärdighet och förbättrar dina möjligheter att bli beviljad ett nytt lån i framtiden med bättre ränta.

En annan möjlighet är att teckna ett lån med en medsökande och få en lägre ränta. När du ansöker om ett lån med en medsökande räknas ytterligare en inkomst ihop, vilket ökar sannolikheten att du kan betala tillbaka lånet. Eftersom banken då minskar sin risk kan du få beviljat ett större lån med lägre ränta.

Jämför långivarnas räntor för samlingslån – Upptäck fördelarna med att välja rätt!

Räntan är kostnaden du betalar för att låna pengar och fastställs av bankerna och långivarna vi samarbetar med. De använder individuell räntesättning baserad på faktorer som kreditvärdighet, ålder och inkomst. Eftersom varje långivare gör sin egen riskbedömning utifrån dina ekonomiska förutsättningar och värderar dessa faktorer på olika sätt, kommer räntan och villkoren att variera mellan olika långivare.

Därför är det av vikt att jämföra räntorna från olika långivare när du söker efter ett samlingslån. Bara då kan du hitta det bästa erbjudandet med lägsta räntan och de mest förmånliga villkoren. Genom att välja en långivare med lägre ränta kan du spara pengar på lång sikt och minska dina kostnader för lånet.

Frågor och svar

Hur många kreditupplysningar tas om jag samlar lån och krediter?

Det kan vara problematiskt att samla på sig flera kreditupplysningar. Om du behöver ett lån och bestämmer dig för att på egen hand jämföra alternativen, kommer varje bank och långivare att skicka sin egen kreditupplysning. Och för varje kreditupplysning skadas din kreditvärdighet.

Ansöker du genom Arcadia Finans så tas det enbart en kreditupplysning som alla långivare delar på vilket också betyder att du skadar inte din kreditvärdighet.

Kan jag skicka in en låneansökan om jag har betalningsanmärkningar?

Det kan du. Vi samarbetar med över 40 långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, men du får dock inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket pengar kan jag spara om jag samlar mina lån?

Det är en individuell fråga och beror på dina utgifter nu och på räntan och villkoren du får på lånet. Räntan baseras på din kreditvärdighet och dina ekonomiska förutsättningar. Vi rekommenderar dig att skicka in en låneansökan och se för dig själv vilka låneerbjudande du får. Att ansöka tar endast några minuter och vi skickar bara en kreditupplysning. Tjänsten är ej bindande så länge du inte accepterar och skriver under ett avtal.

Vilka krav ställer Arcadia Finans?

Hos Arcadia Finans kräver vi att du är minst 18 år gammal och har en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.