Arcadia Finans

Hitta billån med låg ränta – upp till 600 000 kr

 • Jämför över 40 banker och långivare
 • Svar direkt
 • Erbjudanden från Sveriges främsta långivare

Fördelar med att jämföra billån via Arcadia Finans

 • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
 • Jämför banker och andra långivare för att hitta villkor och räntor som passar dina behov
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
 • En kreditupplysning tas vid ansökan
 • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

På Arcadia Finans är vår ambition att du ska hitta de mest förmånliga billånen. Vi bestämmer dock inte räntan själva. Räntan för ditt billån sätts individuellt av de banker och finansiella institut vi samarbetar med. Vår roll är att fungera som en länk mellan dig som vill finansiera ett bilköp och ett brett spektrum av långivare. När du ansöker om billån via Arcadia Finans, skapar vi en konkurrenssituation där olika banker och långivare tävlar om att erbjuda dig det bästa billånet med attraktiva villkor.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

40+

Banker och långivare

600 000 kr

Lån upp till

30 dagar

Erbjudanden giltiga i

Billån – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett billån. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa billånet för dig från över 40 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Efter godkänd ansökan får du vanligtvis flera erbjudanden samma dag som du ansöker. Välj och signera avtalet med BankID. Därefter betalas pengarna ut till angivet bankkonto.

Billån med Arcadia Finans: Din väg till drömbilen

Köpa en bil är en stor beslut, och valet av rätt finansiering är avgörande. Arcadia Finans erbjuder en effektiv tjänst för att jämföra billån upp till 600 000 kr från över 40 banker och långivare. Vår tjänst är skräddarsydd för att göra ditt bilköp både enklare och mer ekonomiskt fördelaktigt.

Fördelar med billån genom Arcadia Finans

1. Ett brett utbud av långivare: Vårt omfattande nätverk av över 40 banker och finansiella institutioner ger dig tillgång till en mängd billån. Detta öppnar upp för möjligheter att hitta ett lån som matchar dina specifika behov.

2. Lån upp till 600 000 kr: Oavsett om du siktar på en budgetbil eller en lyxmodell, har vi alternativ som täcker ditt behov.

3. Giltiga erbjudanden i 30 dagar: Efter att din ansökan godkänts får du tillgång till erbjudanden som är giltiga i 30 dagar. Detta ger dig gott om tid att överväga dina alternativ.

4. Endast en kreditupplysning: För att skydda din kreditvärdighet genomförs endast en kreditupplysning, som sedan delas med relevanta långivare.

Processen

Att ansöka om billån via Arcadia Finans är enkel. När du har fyllt i din ansökan och den godkänns, kommer du att få tillgång till olika låneerbjudanden. Detta ger dig möjlighet att jämföra och välja det bästa alternativet för din situation.

Varför välja Arcadia Finans för ditt billån?

När du står inför beslutet att finansiera ditt bilköp, är valet av långivare lika viktigt som valet av bil. Arcadia Finans erbjuder en unik plattform där du kan jämföra billån från en mängd olika banker och långivare. Detta gör att du inte bara sparar tid, utan också får tillgång till de mest förmånliga och passande lånealternativen på marknaden. Oavsett om du letar efter ett lån för en ny bil eller en begagnad bil, kan våra jämförelser ge dig den översikt du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

Vår tjänst är utformad med kundens behov i fokus. Vi förstår att varje bilköpare har unika krav och förväntningar när det gäller finansiering. Därför strävar vi efter att presentera ett brett utbud av alternativ, från låga räntor till flexibla återbetalningsplaner. Genom Arcadia Finans får du en transparent översikt av marknadens bästa billånserbjudanden, vilket ger dig kraften att välja ett lån som passar din ekonomi och ditt liv.