Privatlån med lägst ränta upp till 600.000 kr

Fyll i låneansökan

  • 30+ långivare
  • Ansökan tar bara 2 min
  • Endast en UC
Lånebelopp
kr.
25.000 kr.
600.000 kr.
Återbetalningstid
år
1 år
20 år
Månadskostnad*
kr.

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11 %, tot. belopp 239 262:-, kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2021-02-15.

Individuell ränta min 2.95% – max 27.0% (effektiv ränta min 2.99% – max 29.90%). Återbetalningstid min 1 år - max 20 år.

Arcadiafinans marknadsför Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet, en låneförmedlare med fler än 30 långivare. Freedom Finance är ett varumärke som används inom Zmarta AB:s verksamhet. Ansökan lämnas till arcadiafinans.se. Ansökan kommer att handläggas av Zmarta AB. Zmarta AB står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låneförmedling.

Vi är i samarbete med:
Freedom Finance

Att hitta ett bra och fördelaktigt privatlån kan vara svårt, särskilt om du inte vet vart du ska vända dig någonstans. Vi på arcadiafinans.se hjälper dig som är i behov av att låna pengar snabbt, enkelt och till en väldigt fördelaktig räntekostnad.

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Mängder av saker kan inträffa som kan göra att man behöver låna pengar och där den enes situation inte är den andres lik. Inte så sällan så kan plötsliga utgifter uppstå som gör att man kan få svårt att få sin privatekonomi att gå ihop.

Detta kan gälla allt från att bilen eller tvättmaskinen går sönder till att barnen snabbt behöver ha nya vinterskor eller glasögon. Ja allt detta och som sagt mänder av andra saker kan ske och som kan göra att man behöver hitta ett bra privatlån snabbare än kvickt, det är även just detta som vi kan hjälpa dig med.

All vägledning och hjälp som du får här av oss på arcadiafinans.se är helt och hållet gratis. Ta gärna några minuter och ta del av vår information här på hemsida då detta kommer att ge dig goda möjligheter att spara gott om tid och pengar.

Alla de lån som du kan hitta här via vår hemsida är privatlån utan säkerhet. Med ett privatlån utan säkerhet så har banken eller långivaren som beviljar dig ditt lån inget fysiskt föremål som exempelvis en bil eller bostad som sin pant  för lånet. Du kan inte låna pengar direkt ifrån oss av den anledningen att vi inte är någon bank. Däremot så förmedlar vi fördelaktiga privatlån hos olika trygga långivare för att kunna hjälpa dig på vägen att hitta ett bra privatlån som passar just dig.

Privatlån ränta

Att hitta ett bra privatlån med så låg effektiv räntekostnad som bara möjligt bör alltid vara prioriterat när man vill ansöka om ett privatlån. Detta innebär att ditt lån blir billigast möjligt då du kommer att betala mindre pengar till den långivare som du har ditt lån hos. Den räntekostnaden du får på ditt lån är vad långivaren tjänar för att också låna ut pengar till dig.

Den effektiva räntekostnaden är den totala kostnaden för ditt lån, amorteringsdelen ej inräknad. Till den effektiva räntekostnaden hör dels den normala räntan för lånet samt även eventuella administrativa kostnader som exempelvis aviavgifter och en uppläggningsavgift.

Så får du bra ränta på ditt privatlån

Så, vad är då en bra ränta? Hur bra ränta man kan få på sitt lån avgörs alltid individuellt genom att det först görs en så kallad kreditupplysning. En kreditupplysning är lagstiftad enligt Kreditupplysningslagen (KuL) och måste enligt lag alltid ske när man ansöker om ett lån i Sverige. Det är alltid långivaren som begär att en kreditupplysning ska ske men det är det kreditupplysningsföretag som långivaren samarbetar med som sedan utför själva kreditupplysningen.

Kreditupplysningsföretaget delger sedan resultatet av kreditupplysningen till långivaren. Efter att detta är gjort så bedömer långivaren din förmåga att kunna avbetala ditt lån och sätter deras mått för detta som också blir din kreditvärdighet.

Ditt mål är som vi redan varit inne på bör vara att få en så låg ränta som bara möjligt, har du en bra kreditvärdighet så får du också goda möjligheter att kunna få en låg ränta på ditt lån. Med en lägre kreditvärdighet så blir det dock svårare att hitta ett privatlån med låg ränta då långivaren anser att deras risk ökar om de beviljar dig ett lån, genom detta så blir också räntekostnaden vanligtvis högre.

Bästa och billigaste privatlånet

För att du ska kunna hitta det bästa och billigaste privatlånet för just dig så rekommenderar vi att du också använder vår lånegenerator här på vår hemsida. Du fyller snabbt och enkelt i ditt önskade lånebelopp och vilken återbetalningstid du vill ha för ditt lån. Du fyller sedan i din E-postadress och ditt telefonnummer.

Detta tar endast ett par minuter att göra och med en enda ansökan och på bekostnad av enda kreditupplysning så kan du få lånerbjudanden från hela 32 olika banker och långivare. Du kan sedan enkelt välja ut det bästa och billigaste privatlånet genom att jämföra dina erbjudanden och lånevillkor med varanda.

Genom vår lånegenerator så hittar du långivare som kan erbjuda dig privatlån mellan 25 000 kronor och upp till 600 000 kronor. Detta innebär att du både kan ansöka om ett lån för de mindre plötsliga utgifterna så som du även kan ansöka om ett högre lånebelopp för att exempelvis samla lån, köpa ny bil eller kanske för att renovera hus eller lägenhet.

Privatlån utan säkerhet

Ett privatlån utan säkerhet, eller blancolån som de även kallas, är ett lån som du kan ansöka om här via vår hemsida. Ett privatlån utan säkerhet har alltid fördelarna med att du kan ansöka enkelt och smidigt hemifrån via din mobil, surfplatta eller dator.

En ansökan tar vanligtvis från början till slut enbart några få minuter att fylla i och att skicka iväg. Om du fått din ansökan om privatlån utan säkerhet beviljad så görs alltid snabba utbetalningar från långivaren. Hur snabbt du kan ha dina pengar beror vanligtvis på vilken långivare du har vänt dig till och hur snabba dessa är i sitt hanterande av ditt ärende.

Andra faktorer som också kan påverka hur snabbt du kan få dina  pengar är när på dygnet och i veckan som du har gjort din ansökan samt om du och långivaren är kunder i en och samma bank. Det är inte ovanligt med utbetalningstider på någon timme även om det är mera normalt med utbetalningstider på cirka 1-2 bankdagar.

Mindre lånebelopp betalas vanligen ut snabbare än vad högre lånebelopp om flera hundratusentals kronor gör. Vill du ha pengarna så snabbt som möjligt så är det bra att välja en långivare som erbjuder lån med direkt utbetalning. Har du frågor eller funderingar kring en ansökan så är det alltid rekommenderat att du först kontaktar långivarens kundtjänst innan du skickar in din ansökan till banken eller långivaren.

Bäst privatlån 2021

Vilket som är bäst privatlån 2021 är ofta en fråga om personliga förutsättningar vad gäller ens ekonomiska situation. Det är alltid din kreditvärdighet som ligger till grunden för hur låg ränta som du kan få på ditt lån. När du har använt vår lånegenerator här på vår hemsida så kan enkelt se vilket som är bäst privatlån 2021 för dig och din privatekonomi.

Som vid alla typer av lån så gäller det att man också har råd att avbetala lånet tills dess att det är till fullo återbetalat. Ett bra sätt att ta reda på detta är att göra upp en budget över dina intäkter och utgifter, låt sedan din budget visa dig om du bör ansöka om ett lån på momangen eller om du är i en situation där du bör vänta tills dess att dina ekonomiska förutsättningar ser ljusare ut.

Jämför privatlån

Har man väl bestämt sig för att hitta ett riktigt bra privatlån via oss på arcadiafinans.se så är det som alltid väldigt viktigt att man sedan jämför privatlån. När du jämför privatlån så bör du alltid se över vilken långivare som kan erbjuda dig ett lån med så låg effektiv räntekostnad som det bara är möjligt.

När du jämför privatlån så är det också viktigt att du ser över vilken långivare som kan erbjuda dig det lånebelopp som du också har ansökt om. Att ta ett enda större lån till lägre ränta istället för flera smålån till högre räntekostnad är alltid rekommenderat när du funderar på ett lån.

Att återbetalningstiden för ditt privatlån överensstämmer med vad du också önskar är också en viktig faktor när du jämför privatlån. Många mindre privatlån kan exempelvis ha väldigt korta återbetalningstider, här gäller det att alltid matcha återbetalningstiden med att man också har pengar att betala lånet med när detta väl också ska göras varje månadsslut.