Privatlån – ansök om upp till 600 000 kr

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden – du kan enkelt, tryggt och kostnadsfritt skicka en låneansökan och flera banker och långivare kan komma med erbjudanden. Vår samarbetspartner Axo Finans samarbetar endast med välkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn. När du ansöker om lån via Axo Finans görs det endast en kreditupplysning, den delas mellan alla deras banker och långivare som vill titta på din ansökan, för att inte minska din kreditvärdighet. Gör som 100 000 andra nöjda kunder och hitta det lån som passar dig bäst.

 • ✔ Ansök om privatlån på 2 min
 • ✔ Jämför upp till 35 långivare
 • ✔ Jämför och välj det erbjudande som passar dig bäst

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Fördelar med att jämföra privatlån via Arcadia Finans

 • Jämför privatlån från inhemska och utländska banker
 • Att jämföra privatlån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
 • Du samlar inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar som skadar din kreditvärdighet
 • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar

Du kan hitta lånealternativ och spara tid


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Privatlån lägst ränta – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett privatlån med låg ränta. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa privatlånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare (1 ansökan – 1 kreditupplysning). På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden
Privatlån lägst ränta

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Du kan välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Hitta privatlånet som passar just dig

Att hitta ett privatlån med bra villkor kan vara svårt, särskilt om du inte vet vart du ska vända dig någonstans. Vi på arcadiafinans.se hjälper dig som är i behov av att låna pengar att jämföra och ansöka tryggt och enkelt.

Mängder av saker kan inträffa som kan göra att man behöver låna pengar. Och där den enes situation inte är den andres lik. Inte så sällan så kan plötsliga utgifter uppstå som gör att man kan få svårt att få sin privatekonomi att gå ihop.

Detta kan gälla allt från att bilen eller tvättmaskinen går sönder till att barnen snabbt behöver ha nya glasögon. Ja allt detta och som sagt mängder av andra saker kan ske och som kan göra att man behöver hitta ett bra privatlån snabbare än kvickt. Hos oss kan du jämföra ett 30-tal långivare och banker fär att hitta och välja det lån som passar dig och dina behov bäst.

Hos oss i arcadiafinans.se får du all hjälp och vägledning helt och hållet gratis. Ta gärna några minuter och ta del av vår information här på hemsidan. Detta kommer att ge dig goda möjligheter att spara gott om tid och pengar.

Vad är privatlån?

Alla de lån som du kan hitta här via vår hemsida är privatlån, dvs lån utan säkerhet – även kallat för blancolån. Med ett privatlån eller lån utan säkerhet så har banken eller långivaren som beviljar dig ditt lån inget fysiskt föremål som exempelvis en bil eller bostad som sin pant för lånet. Du kan inte låna pengar direkt ifrån oss av den anledningen att vi inte är någon bank. Däremot så förmedlar vi fördelaktiga privatlån hos olika trygga långivare för att kunna hjälpa dig på vägen att hitta ett bra privatlån som passar just dig.

Vad får jag för ränta?

Att hitta ett bra privatlån med så låg effektiv räntekostnad som bara möjligt bör alltid vara prioriterat när man vill ansöka om ett privatlån. Detta innebär att ditt lån blir billigast möjligt då du kommer att betala mindre pengar till den långivare som du har ditt lån hos. Räntekostnaden du får på ditt lån är vad långivaren tjänar för att också låna ut pengar till dig.

Den effektiva räntekostnaden är den totala kostnaden för ditt lån, amorteringsdelen ej inräknad. Till den effektiva räntekostnaden hör dels den normala räntan för lånet samt även eventuella administrativa kostnader som exempelvis aviavgifter och en uppläggningsavgift.

OBS: Det är bankerna och långivarna som bedömer din kreditvärdighet och bestämmer den räntan du får – räntan på lånet sätts inte av Arcadia Finans. Räntesatsen beror på vilken risk långivaren tycker att det är att låna ut till dig.

Hur får jag en bra ränta?

Så, vad är då en bra privatlån till låg ränta? Hur bra ränta man kan få på sitt lån avgörs alltid individuellt. Först görs det en så kallad kreditupplysning. En kreditupplysning är lagstiftad enligt Kreditupplysningslagen (KuL) och måste enligt lag alltid ske när man ansöker om ett lån i Sverige. Det är alltid långivaren som begär att en kreditupplysning ska ske. Men det är kreditupplysningsföretaget som långivaren samarbetar med som sedan utför själva kreditupplysningen.

Kreditupplysningsföretaget delger sedan resultatet av kreditupplysningen till långivaren. Efter att detta är gjort så bedömer långivaren din förmåga att kunna avbetala ditt lån och sätter deras mått för detta som också blir din kreditvärdighet.

Som vi redan varit inne på bör ditt mål vara att få en så låg ränta som bara möjligt. Har du en bra kreditvärdighet så får du också goda möjligheter att kunna få en låg ränta på ditt lån. Med en lägre kreditvärdighet så blir det dock svårare att hitta ett privatlån med låg ränta då långivaren anser att deras risk ökar om de beviljar dig ett lån, genom detta så blir också räntekostnaden vanligtvis högre.

Privatlån med lägst ränta och bäst villkor för just dig och dina förutsättningar hittar du genom att först jämföra låneerbjudandena. Hos oss kan du ställa de flesta långivare på den svenska marknaden mot varandra och jämföra deras erbjudanden av privatlån.

Bästa och billigaste privatlånet

För att du ska kunna hitta det bästa och billigaste privatlånet för just dig så rekommenderar vi att du också använder vår lånegenerator här på vår hemsida. Du fyller snabbt och enkelt i ditt önskade lånebelopp och vilken återbetalningstid du vill ha för ditt lån. Sedan fyller du i din E-postadress och ditt telefonnummer.

Detta tar endast ett par minuter att göra. Och med en enda ansökan och på bekostnad av en enda kreditupplysning så kan du få låneerbjudanden från hela 35 olika banker och långivare. Sedan kan du enkelt välja ut det bästa och billigaste privatlånet genom att jämföra dina erbjudanden och lånevillkor med varanda.

Genom vår lånegenerator så hittar du långivare som kan erbjuda dig privatlån mellan 25 000 kronor och upp till 600 000 kronor. Detta innebär att du både kan ansöka om ett lån för de mindre plötsliga utgifterna så som du även kan ansöka om ett högre lånebelopp för att exempelvis samla lån, köpa ny bil eller kanske för att renovera hus eller lägenhet.

Privatlån utan säkerhet

Ett privatlån utan säkerhet är ett lån som du kan ansöka om här via vår hemsida. Ett privatlån utan säkerhet har alltid fördelarna med att du kan ansöka enkelt och smidigt. Du kan dessutom göra det hemifrån via din mobil, surfplatta eller dator.

En ansökan tar vanligtvis från början till slut enbart några få minuter att fylla i och att skicka iväg. Om du fått din ansökan om privatlån utan säkerhet beviljad så görs alltid snabba utbetalningar från långivaren. Hur snabbt du kan ha dina pengar beror vanligtvis på vilken långivare du har vänt dig till och hur snabba dessa är i sitt hanterande av ditt ärende.

Andra faktorer som också kan påverka hur snabbt du kan få dina pengar är när på dygnet och i veckan som du har gjort din ansökan samt om du och långivaren är kunder i en och samma bank. Det är inte ovanligt med utbetalningstider på någon timme. Men oftast sker utbetalningen inom cirka 1-2 bankdagar.

Mindre lånebelopp betalas vanligen ut snabbare än vad högre lånebelopp om flera hundratusentals kronor gör. Vill du ha pengarna så snabbt som möjligt så är det bra att välja en långivare som erbjuder lån med direkt utbetalning. Har du frågor eller funderingar kring en ansökan så är det alltid rekommenderat att du först kontaktar långivarens kundtjänst. Gör detta innan du skickar in din ansökan till banken eller långivaren.

Bäst privatlån 2023

Vilket som är bäst och billigast privatlån 2023 är ofta en fråga om personliga förutsättningar vad gäller ens ekonomiska situation. Det är alltid din kreditvärdighet som ligger till grunden för hur låg ränta som du kan få på ditt lån. Du kan börja med att använda vår lånegenerator här på vår hemsida. Först då kan du enkelt se vilket som är bäst privatlån utan säkerhet för dig och din privatekonomi.

Som vid alla typer av lån så gäller det att man också har råd att avbetala lånet. Tills dess att det är till fullo återbetalat. Ett bra sätt att ta reda på detta är att göra upp en budget över dina intäkter och utgifter. Låt sedan din budget visa dig om du bör ansöka om ett lån på momangen eller om du är i en situation där du bör vänta tills dess att dina ekonomiska förutsättningar ser ljusare ut.

Jämför innan du lånar – privatlån upp till 600 000 kr

Har man väl bestämt sig för att hitta ett riktigt bra privatlån så är det viktigt att man jämför privatlån. När du jämför privatlån så bör du alltid se över vilken långivare som kan erbjuda dig ett lån med så låg effektiv räntekostnad som bara möjligt.

Det är också viktigt när du jämför att du ser över vilken långivare som kan erbjuda dig det lånebelopp som du också har ansökt om. Att ta ett enda större lån till lägre ränta istället för flera smålån till högre räntekostnad är alltid rekommenderat när du funderar på ett lån.

En annan viktig faktor när du jämför privatlån är att återbetalningstiden för ditt privatlån överensstämmer med vad du också önskar. Många mindre privatlån kan exempelvis ha väldigt korta återbetalningstider. Här gäller det att alltid matcha återbetalningstiden med att man också har pengar att betala lånet med. Speciellt när detta väl också ska göras varje månadsslut.

Undvik dyra lån och jämför alltid innan du lånar. Ansök nu och få svar direkt.

Vanliga frågor och svar

Vilka är kraven för att få låna?

Du måste vara minst 18 år och ha en inkomst på minst 100 000 kr per år, samt inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket får jag låna?

Du kan ansöka om lån på mellan 25 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.