Blancolån – jämför upp till 600 000 kr

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden – du kan enkelt, tryggt och kostnadsfritt skicka en låneansökan och flera banker och långivare kan komma med erbjudanden. Vår samarbetspartner Axo Finans samarbetar endast med välkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn. När du ansöker om lån via Axo Finans görs det endast en kreditupplysning, den delas mellan alla deras banker och långivare som vill titta på din ansökan, för att inte minska din kreditvärdighet. Gör som 100 000 andra nöjda kunder och hitta det lån som passar dig bäst.

 • ✔ Ansök på 2 minuter och få svar direkt
 • ✔ Jämför upp till 35 banker och långivare
 • ✔ Kostnadsfritt & ej-bindande
 • ✔ Ansök enkelt, snabbt och tryggt

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig

Över 100.000 förmedlade lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med: Axo FinansZmarta

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Blancolån lägst ränta – se vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden när du söker efter ett blancolån. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det billigaste blancolånet för dig från över 30 banker och långivare. När ansökan görs tas det endast en kreditupplysning hos UC, trots att din ansökan skickas ut till flera långivare. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Sedan kan du välja det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Vad är blancolån?

Det finns en mängd olika sorters lån på lånemarknaden. Bland de vanligaste lånen hittar du blancolån som även kallas för privatlån eller konsumtionslån. Jämfört med andra lån som kräver att du pantsätter din bil eller bostad, så kräver blancolån ingen säkerhet.  Därför har du rätt som låntagare att låna pengar utan krav på säkerhet. Storleken på lånet kan variera kraftigt mellan olika långivare och rör sig vanligtvis mellan 25 000 kr och 600 000 kr. 

Eftersom blancolån är generösa och kräver inga stränga garantier, så kan man få beviljat ett lån för att användas till nästan vad som helst – du får själv bestämma. Pengarna kan användas till att:

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Blancolån till kontantinsats

Hos Arcadia Finans kan du jämföra och hitta bästa blancolån till kontantinsats, oavsett om det är till ett bilköp, ett husvagnsköp eller ett bostadsköp. I princip kan du använda ett blancolån till allt som kräver en insats – vare sig till hela beloppet eller en del av kontantinsatsen.

Blancolån till kontantinsats är ett exempel bland andra lån som inte kräver säkerhet. Hur mycket du får låna och till vilken ränta beror främst på din kreditvärdighet. Om du behöver pengar till kontantinsats är ett blancolån ett bra alternativ. Men det lönar sig alltid att jämföra låneerbjudanden innan du lånar. Hos oss kan du ställa de flesta långivare på den svenska marknaden mot varandra och jämföra deras bästa erbjudanden.

Vilken ränta får jag på mitt blancolån?

Eftersom blancolån är ett lån utan säkerhet, så tar banker också en större risk jämfört med ett lån med säkerhet. Räntesatsen på ett blancolån sätts därför individuellt och utgår från din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. Därför kommer dina inkomster och typ av anställningsform att påverka räntan. Din ekonomiska situation avgör vilken ränta du får – skillnaderna beror på att bankerna och långivarna värderar din situation olika. Blancolånet med lägst ränta och bäst villkor för just dig och dina förutsättningar hittar du endast via en lånjämförelse.

Hos Arcadia Finans kan du söka ett blancolån med:


Individuell ränta 2,95 % – 27,0 % (effektiv ränta 2,99 % – 29,90 %). Återbet. tid 1 – 20 år.

Vilka 4 faktorer påverkar räntan på ditt blancolån?

För dig som låntagare är det viktigt att komma ihåg:

 • Ju bättre kreditvärdighet, desto mer fördelaktig ränta som erbjuds.
 • Räntan blir lägre ju större summan är.
 • Räntekostnaderna minskar när du väljer att betala av lånet snabbare.
 • Val av bank.

Andra kostnader

Återbetalningstiden eller amorteringstiden som det också kallas för, är tiden du har att betala tillbaka ett blancolån – även det kan påverka lånets kostnad. Det är viktigt att ta hänsyn till lånets:

 • Total kostnad
 • Månadskostnad

Amorteringstiden påverkar din månadskostnad. Ju längre återbetalningstid, desto lägre månadskostnader. Men detta innebär samtidigt att man betalar ränta under en längre tid vilket höjer totalkostnaden för lånet. Om man däremot föredrar att amortera snabbt, desto mindre blir totalkostnaden för lånet, men månadsavgiften ökar.

Därför är det viktigt att du tar kontroll över din privatekonomi för att försäkra dig att du kan amortera månatligen innan du söker ett lån.    

Undvik många kreditupplysningar

Då du ansöker ett lån på egen hand hos en bank eller långivare, görs en kreditupplysning för att försäkra sig att du kan återbetala lånet. Din trovärdighet minskar för varje bank du kontaktar eftersom flera kreditupplysningar görs. Med Arcadia Finans sparar du tid samtidigt som du behåller din kreditvärdighet. Vi gör endast en kreditupplysning hos UC som skickas till samtliga långivare.    

Jämför hos oss vilket blancolån som passar dig bäst och behåll din kreditvärdighet genom hela processen. Blancolån lägst

Jämför och hitta bäst blancolån

Det är klart att ju bättre kreditvärdighet, desto bättre erbjudande du kommer att få. Ändå kan räntan variera mellan olika banker. Hos Arcadia Finans behöver du bara ansöka en gång, då vi skickar vidare din ansökan till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. Detta utsätter långivarna för konkurrens vilket pressar räntan och hjälper dig att få ännu ett bättre lån. Kom ihåg att ju bättre kreditvärdighet du har, desto mer konkurrenskraftig din låneansökan blir.

Då du jämför blancolån hos en förmedlare som Arcadia Finans, får du flera låneförslag vilket ökar dina möjligheter att hitta rätt långivare med lägst ränta. Därför hjälper vi dig snabbt och flexibelt att hitta lånet som anpassar sig till din situation. När du ansöker skickas endast en kreditupplysning till samtliga långivare. Detta är omöjligt om man kontaktar långivarna på eget hand. Vi rekommenderar att jämföra olika låneerbjudanden innan du skriver under ett avtal.

Hos Arcadia Finans kan du få låneerbjudanden från över 30 banker och långivare, bland annat Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB och ICA Banken. Dessutom är vår tjänst kostnadsfritt och ej bindande. För att hitta bästa blancolån 2023 bör du endast göra en snabb jämförelse.

Hitta ditt bästa blancolån via Arcadia Finans

Bäst blancolån anpassat för dig och dina behov hittar du genom att jämföra först.

 • Skicka din ansökan digitalt via Arcadia Finans. Tar endast 2 minuter.
 • Jämför erbjudanden – Få svar från över 30 banker och långivare som vi samarbetar med.
 • Välj erbjudandet som passar dig bäst.

Du kan söka även om du har betalningsanmärkningar. Dock rekommenderar vi inte detta om du är skuldsatt. Undvik kreditupplysningar och försök samla dina nuvarande lån. Att sammanställa en budget med inkomster och utgifter kan hjälpa dig att förbättra din situation.

Bästa & billigaste blancolån 2023

Vilket som är bäst blancolån 2023 och billigaste beror på dina egna personliga förutsättningar. Nu kan du enkelt hitta bland de bästa blancolån alternativen i Sverige via Arcadia Finans. Vi samarbetar med över 30 banker och långivare.

Utgå från lånekostnaden för att utvärdera om en blancolån är bra och billig. Denna varierar beroende på lånebeloppet, återbetalningstiden, räntan och andra avgifter.

När du ska bestämma vilket lånealternativ som är bäst och billigast, tänk på att det är räntan som avgör det totala beloppet på skulden. Vad som ser ut att vara en liten ränteskillnad kan ha stora konsekvenser i din ekonomi. Hos oss i Arcadia Finans kan du ansöka lån med en minimiränta på 2,95 % och välja kreditgivaren som bäst matchar din profil.

Låna upp till 600 000 kr med Arcadia Finans

Hur mycket du får låna beror främst på dina inkomster och din kreditvärdighet. De flesta banker erbjuder vanligtvis blancolån mellan 5 000 kr – 600 000 kr. Hos oss kan du ställa långivare mot varandra och få bäst blancolån.