Arcadia Finans

Hitta Blancolån med låg ränta – upp till 600 000 kr

 • Jämför över 40 banker och långivare
 • Svar direkt

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

 • Erbjudanden från Sveriges främsta långivare
 • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
 • Jämför banker och andra långivare för att hitta villkor och räntor som passar dina behov
 • Du betalar inget för tjänsten
 • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
 • En kreditupplysning tas vid ansökan
 • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Detta är vad användare har sagt om Arcadia Finans

*Verifierade användare som har fått ett utbetalt lån.

Hos Arcadia Finans är det vårt mål att du ska kunna utforska blancolån som passar just dina behov. Även om vi inte själva sätter räntan, så hjälper vi dig att navigera bland de räntor som erbjuds av de banker och finansiella institut vi arbetar med. Vi agerar som din guide i sökandet efter ett blancolån, genom att koppla samman dig med ett omfattande utbud av långivare. Genom att ansöka om blancolån via Arcadia Finans bidrar vi till att skapa en situation där långivare presenterar sina bästa förslag, vilket ger dig en bredare vy av möjliga lån med konkurrenskraftiga villkor.

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

40+

Banker och långivare

600 000 kr

Lån upp till

30 dagar

Erbjudanden giltiga i

Upptäck möjligheterna med blancolån

Arcadia Finans står till tjänst för att vägleda dig genom processen att ansöka om blancolån. När du ansöker via oss arbetar vi för att du, vid en eventuell godkännande, ska kunna utforska möjliga lånealternativ från ett nätverk bestående av över 40 banker och långivare. Din ansökan distribueras effektivt samtidigt som endast en kreditupplysning registreras, vilket underlättar för dig att överväga olika alternativ utan att det påverkar din kreditvärdighet.

 • Vår service är kostnadsfri och innebär inga förpliktelser för dig.
 • Möjligheter finns för lån mellan 25 000 och 600 000 kronor.
 • Vi underlättar jämförelsen av möjliga lånealternativ vid godkänd ansökan.

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Efter godkänd ansökan får du vanligtvis flera erbjudanden samma dag som du ansöker. Välj och signera avtalet med BankID. Därefter betalas pengarna ut till angivet bankkonto.

Vad är ett Blancolån?

Ett blancolån är en typ av personligt lån som inte kräver någon säkerhet, såsom en bil eller ett hem, för att beviljas. Detta innebär att låntagaren inte behöver ställa någon form av fysisk tillgång som garanti för lånet. Blancolån kan användas för en mängd olika syften, inklusive renoveringar, större inköp, konsolidering av skulder, eller till och med för att finansiera en drömsemester. Eftersom lånet är osäkrat, baseras beslutet om att bevilja lånet och räntan på låntagarens kreditvärdighet och ekonomiska historia.

Viktigt att beakta innan du ansöker om ett lån

Innan du ansöker om ett lån är det avgörande att du överväger din ekonomiska situation noggrant. Ett lån bör ses som ett åtagande som kräver en stabil ekonomisk grund för att kunna hanteras ansvarsfullt. Det är viktigt att inte betrakta ett lån som en omedelbar lösning på temporära ekonomiska utmaningar, utan snarare som ett verktyg som, om det används korrekt, kan stödja vissa ekonomiska mål under förutsättning att man har förmågan att möta de återkommande kostnaderna.

Hur Arcadia Finans underlättar din sökning efter Blancolån

Arcadia Finans fungerar som din guide i sökandet efter det mest lämpliga blancolånet, genom samarbete med etablerade partners som direkt förmedlar din ansökan till ett brett urval av långivare. Här är hur vår tjänst kan stödja dig:

 • Samarbete med partners: Genom vårt nätverk av samarbetspartners, som agerar som länkar till långivare, säkerställer vi att din ansökan når fram till relevanta banker och finansinstitut. Detta sker efter att din ansökan blivit noggrant granskad och godkänd.
 • Jämförelsemöjligheter: Genom att använda Arcadia Finans tjänster ges du möjlighet att, vid godkänd ansökan från våra partners, få tillgång till flera låneerbjudanden. Detta ger dig friheten att i lugn och ro jämföra olika alternativ baserat på villkor och räntor.
 • Stöd och insikt: Vi strävar efter att tillhandahålla all nödvändig information som hjälper dig att förstå de olika aspekterna av blancolån. Vår målsättning är att göra processen så öppen och tillgänglig som möjligt, så att du kan fatta beslut med full insikt om dina val.

Arcadia Finans står vid din sida för att förenkla processen att hitta ett blancolån som passar dina behov. Genom att samarbeta med pålitliga partners säkerställer vi att din ansökan når fram till långivare som kan presentera skräddarsydda lånealternativ anpassade för dig. Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom låneansökningsprocessen, från start till mål, med ditt bästa i åtanke.

Vikten av en enda kreditupplysning

I traditionella låneansökningsprocesser kan varje förfrågan hos en långivare leda till en separat kreditupplysning, vilket potentiellt kan påverka din kreditvärdighet negativt. Med Arcadia Finans genomförs endast en kreditupplysning som sedan delas med de banker och långivare som överväger din ansökan. Detta minimerar påverkan på din kreditvärdighet samtidigt som det maximerar dina chanser att hitta ett lämpligt lån.

Att välja rätt Blancolån

Val av blancolån bör göras med omsorg och eftertanke. Räntor, återbetalningsvillkor, och eventuella avgifter varierar mellan olika långivare. Arcadia Finans hjälper dig att jämföra dessa aspekter sida vid sida, så att du kan identifiera det lån som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga villkor, men också passar in i din ekonomiska planering.

Med Arcadia Finans blir processen att hitta och jämföra blancolån mer tillgänglig och hanterbar. Vi är engagerade i att ge dig den information och de verktyg du behöver för att navigera lånelandskapet med förtroende.