Nystartslån – ansök om upp till 600 000 kr

Effektiv ränta min. 3,99 % – max. 33,32 %

  • Ansök på 2 minuter och få svar direkt
  • Jämför över 40 banker och långivare
  • Enkel ansökningsprocess
  • Kostnadsfritt – ej bindande

Välkommen till Arcadia Finans – din pålitliga partner för att hitta det perfekta nystartslånet! Vi förstår att det ibland kan vara utmanande att få ett lån när man befinner sig i en nystartssituation. Oavsett om du har haft betalningsanmärkningar, saknar etablerad kredit eller har andra ekonomiska utmaningar, finns det alternativ för dig att komma igång på nytt. Nu kan du jämföra nystartslån på 2 minuter.

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Vad är ett Nystartslån?

Ett nystartslån är en speciell typ av lån som erbjuds till personer med tidigare ekonomiska utmaningar, såsom betalningsanmärkningar eller skulder. Det syftar till att ge en möjlighet till en ny början och en chans att återuppbygga sin ekonomi. Genom att erbjuda finansiellt stöd kan nystartslån hjälpa individer att konsolidera sina skulder, betala av gamla lån eller finansiera viktiga inköp.

Ett nystartslån kallas även för hopbakslån, samlingslån, omstartslån eller skuldfinansieringslån.

Nystartslån – hitta passande låneerbjudanden

På Arcadia Finans är vi specialiserade på att hjälpa människor som befinner sig i en nystartssituation att hitta passande låneerbjudanden. Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig en bred jämförelse av nystartslån, så att du kan välja det bästa alternativet för dina behov och ekonomiska förutsättningar.

Vi förstår att varje individ har unika behov och förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika krav. Oavsett om du behöver ett mindre belopp för att täcka oväntade utgifter eller ett större lån för att investera i din framtid, finns det alternativ tillgängliga för dig.

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Hitta det perfekta nystartslånet

För oss är din kreditvärdighet inte det enda avgörande faktorn. Vi tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation och din förmåga att återbetala lånet när vi presenterar våra rekommendationer. Genom att fokusera på flexibilitet och tillgänglighet vill vi hjälpa dig att komma vidare och ta kontroll över din ekonomi.

Arcadia Finans erbjuder enkelhet, pålitlighet och transparens i våra tjänster. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig. Med vår jämförelsetjänst kan du snabbt och enkelt få en översikt över olika nystartslån och jämföra räntor, villkor och lånevillkor.

Ge inte upp på din ekonomiska framtid. Ta steget mot en ny start med hjälp av Arcadia Finans. Utforska nystartslån idag och låt oss hjälpa dig att hitta rätt lånealternativ för att uppnå dina mål.

Få en ny start genom att samla skulder med ett Nystartslån – Så fungerar det

Ett nystartslån erbjuder en möjlighet till en ny början för personer med spridda skulder. Genom att samla alla lån under ett enda lån kan man få en bättre översikt och enklare hantera sina skulder. Genom att konsolidera lånen betalar man färre kostnader eftersom man endast behöver hantera en räntesats och en månatlig betalning. Detta kan leda till en bättre ekonomisk situation och ökad kontroll över sin ekonomi. Genom att återbetala nystartslånet enligt överenskomna villkor kan man gradvis bli skuldfri och återfå ekonomisk stabilitet.

Frågor och svar

Hur många kreditupplysningar tas om jag samlar lån och krediter?

Det kan vara problematiskt att samla på sig flera kreditupplysningar. Om du behöver ett lån och bestämmer dig för att på egen hand jämföra alternativen, kommer varje bank och långivare att skicka sin egen kreditupplysning. Och för varje kreditupplysning skadas din kreditvärdighet.

Ansöker du genom Arcadia Finans så tas det enbart en kreditupplysning som alla långivare delar på vilket också betyder att du skadar inte din kreditvärdighet.

Kan jag skicka in en låneansökan om jag har betalningsanmärkningar?

Det kan du. Vi samarbetar med över 30 långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, men du får dock inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket pengar kan jag spara om jag samlar mina lån?

Det är en individuell fråga och beror på dina utgifter nu och på räntan och villkoren du får på lånet. Räntan baseras på din kreditvärdighet och dina ekonomiska förutsättningar. Vi rekommenderar dig att skicka in en låneansökan och se för dig själv vilka låneerbjudande du får. Att ansöka tar endast några minuter och vi skickar bara en kreditupplysning. Tjänsten är ej bindande så länge du inte accepterar och skriver under ett avtal.

Vilka krav ställer Arcadia Finans?

Hos Arcadia Finans kräver vi att du är minst 18 år gammal och har en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.