Hopbakslån – ansök om upp till 600 000 kr

Effektiv ränta min. 3,99 % – max. 33,32 %

 • Ansök på 2 minuter och få svar direkt
 • Jämför över 40 banker och långivare
 • Enkel ansökningsprocess
 • Kostnadsfritt – ej bindande

Vilka fördelar finns med ett hopbakslån?

 • Du kan få en lägre ränta på det nya lånet
 • Månadskostnaden sänks
 • Du kan förlänga lånets löptid
 • Du betalar endast en räkning varje månad
 • Du får en bättre översikt över din ekonomi
 • Du förbättrar din kreditvärdighet
 • Du kan bli skuldfri snabbare

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Vad kostar hopbakslån?

Vi på Arcadia Finans vill att alla ska betala så lite som möjligt för hopbakslån, men det är inte vi som bestämmer räntan du får. Räntan sätts individuellt av de banker och långivare vi och våra partners samarbetar med. Vi agerar endast som mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. När du ansöker via Arcadia Finans, ställs olika banker mot varandra – de konkurrerar om att få dig som kund genom att erbjuda förmånliga villkor.  

Grundkraven för att få låna

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Hopbakslån – se vilka låneerbjudanden du kan få

Arcadia Finans är din hjälpande hand på lånemarknaden genom att erbjuda skräddarsydda lösningar. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa hopbakslånet för dig från över 30 banker och långivare. Och det tas endast en kreditupplysning hos UC. Sedan kan du välja det lån som passar dig bäst.

 • Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något
 • Du kan leta efter lån mellan 25 000 och 600 000 kronor
 • Välj mellan olika låneerbjudanden

1.

HUR MYCKET BEHÖVER DU LÅNA?

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

FYLL I LÅNEANSÖKAN PÅ 2 MINUTER

Fyll i dina grunduppgifter samt uppgifter om en eventuell medsökande och skicka din ansökan.

3.

PENGARNA BETALAS UT TILL DIG

Du får vanligtvis flera låneerbjudanden inom en vardag. Välj det som passar dig bäst. Du kan till och med få pengarna på kontot samma dag.

Vad är ett hopbakslån?

Vad är egentligen ett hopbakslån? Det är en typ av lån som ger dig möjlighet att samla dina befintliga lån och krediter till ett enda lån. Genom att kombinera dina skulder kan du få en lägre månadskostnad och bättre överblick över din ekonomi. Med Arcadia Finans kan du jämföra olika långivare och deras villkor för hopbakslån, så att du kan fatta rätt beslut.

Baka ihop dina lån och krediter i ett hopbakslån

Ett hopbakslån, även känt som skuldkonsolideringslån eller samlingslån, är en typ av lån som gör det möjligt för dig att kombinera flera mindre lån eller skulder till en enda större skuld. Genom att ta ett hopbakslån kan du betala av dina befintliga lån och skulder och istället ha en enda långivare och en enda månadskostnad att hantera.

Fördelarna med ett hopbakslån inkluderar en enklare betalningsprocess och en mer organiserad ekonomi. Istället för att hålla reda på flera olika lån och skulder, har du bara en enda betalning att göra varje månad. Dessutom kan ett hopbakslån ge dig möjlighet att förbättra din ekonomiska situation genom att erbjuda lägre ränta och bättre betalningsvillkor än dina befintliga lån.

Genom att använda ett hopbakslån kan du potentiellt bli skuldfri snabbare

Genom att använda ett hopbakslån kan du potentiellt bli skuldfri snabbare av flera skäl:

 1. Lägre ränta: Ett hopbakslån kan erbjuda en lägre ränta än dina befintliga lån och skulder. Om du har hög ränta på dina befintliga lån kan du spara pengar genom att kombinera dem till en lägre ränta. Med en lägre ränta betalar du mindre i räntekostnader varje månad, vilket gör att mer av dina betalningar går mot själva skulden.
 2. Enklare hantering: Genom att ha en enda långivare och en enda månadskostnad blir det enklare att hantera din ekonomi. Du behöver inte längre hålla reda på flera olika lån och skulder med olika förfallodatum och betalningsvillkor. Detta kan minska risken för försenade eller missade betalningar, vilket i sin tur kan påverka din möjlighet att bli skuldfri snabbare.
 3. Snabbare amortering: Med ett hopbakslån kan du fokusera på att betala av en enda skuld istället för flera. Om du har flera mindre lån och skulder kan det ta längre tid att betala av dem en efter en. Genom att kombinera dem till en enda skuld kan du fokusera på att amortera snabbare och göra större betalningar, vilket kan hjälpa dig att bli skuldfri snabbare.
 4. Mindre administrativa avgifter: Genom att samla dina lån och skulder till ett enda hopbakslån kan du potentiellt minska de administrativa avgifterna. Genom att undvika flera olika långivare och avgifterna som kan vara förknippade med dem kan du spara pengar och använda dessa besparingar för att betala av din skuld snabbare.

Det är viktigt att komma ihåg att varje persons ekonomiska situation är unik och resultaten kan variera. Att bli skuldfri snabbare genom ett hopbakslån kräver disciplin, en bra budget och en plan för att göra regelbundna betalningar. Det är också viktigt att undvika att ta på sig nya skulder.

Hur kan Arcadia Finans hjälpa dig?

Vår jämförelsesajt är enkel att använda. Genom att fylla i några grundläggande uppgifter om dig själv kan vi presentera dig för de bästa alternativen som matchar dina behov. Vi samarbetar med flera pålitliga långivare och ser till att du får en översiktlig lista över deras erbjudanden. På så sätt kan du jämföra räntor, villkor och återbetalningstider för att hitta det bästa hopbakslånet för dig.

Vårt mål är att underlätta för dig att ta kontroll över din ekonomi. Genom att använda Arcadia Finans kan du minska dina månatliga utgifter, slippa hantera flera olika lån och skapa en mer stabil ekonomisk situation för dig själv. Vi strävar efter att erbjuda dig en transparent och pålitlig tjänst, där du kan känna dig trygg i att du tar rätt beslut.

Ett hopbakslån kallas även för nystartslån, samlingslån, omstartslån eller skuldfinansieringslån.

Frågor och svar

Hur många kreditupplysningar tas om jag samlar lån och krediter?

Det kan vara problematiskt att samla på sig flera kreditupplysningar. Om du behöver ett lån och bestämmer dig för att på egen hand jämföra alternativen, kommer varje bank och långivare att skicka sin egen kreditupplysning. Och för varje kreditupplysning skadas din kreditvärdighet.

Ansöker du genom Arcadia Finans så tas det enbart en kreditupplysning som alla långivare delar på vilket också betyder att du skadar inte din kreditvärdighet.

Kan jag skicka in en låneansökan om jag har betalningsanmärkningar?

Det kan du. Vi samarbetar med över 30 långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, men du får dock inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket pengar kan jag spara om jag samlar mina lån?

Det är en individuell fråga och beror på dina utgifter nu och på räntan och villkoren du får på lånet. Räntan baseras på din kreditvärdighet och dina ekonomiska förutsättningar. Vi rekommenderar dig att skicka in en låneansökan och se för dig själv vilka låneerbjudande du får. Att ansöka tar endast några minuter och vi skickar bara en kreditupplysning. Tjänsten är ej bindande så länge du inte accepterar och skriver under ett avtal.

Vilka krav ställer Arcadia Finans?

Hos Arcadia Finans kräver vi att du är minst 18 år gammal och har en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.