Finansiera dina skulder – upp till 600 000 kr

Effektiv ränta min. 3,99 % – max. 33,32 %

  • Ansök på 2 minuter och få svar direkt
  • Jämför över 40 banker och långivare
  • Enkel ansökningsprocess
  • Kostnadsfritt – ej bindande

Skuldfinansieringslån kan vara en räddning för de som kämpar med flera lån och höga räntekostnader. På Arcadia Finans förstår vi betydelsen av att hitta rätt lösning för din ekonomi. Låt oss guida dig genom fördelarna med skuldfinansiering och hur du kan använda vår lånejämförelsesajt för att hitta det bästa erbjudandet.

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Vad är ett skuldfinansieringslån?

Ett skuldfinansieringslån är en typ av lån som gör det möjligt att samla befintliga lån och krediter till ett enda lån. Genom att kombinera dina skulder får du en bättre överblick över din ekonomi och kan ofta sänka dina månadskostnader genom en lägre ränta och längre återbetalningstider. Med Arcadia Finans kan du enkelt jämföra olika långivare och deras villkor för skuldfinansiering för att hitta det bästa alternativet som passar dina behov.

Ett skuldfinansieringslån kallas även för hopbakslån, samlingslån, omstartslån eller nystartslån.

Fördelarna med skuldfinansieringslån

Skuldfinansieringslån erbjuder flera fördelar för att förbättra din ekonomiska situation. För det första kan det ge dig en mer organiserad ekonomi genom att kombinera flera lån till ett enda. Du slipper hålla reda på olika lånebetalningar och får istället en enda månadskostnad att hantera.

Dessutom kan skuldfinansieringslån hjälpa till att sänka dina räntekostnader. Om du har flera lån med höga räntor kan du med hjälp av skuldfinansiering få ett nytt lån med en lägre ränta och därigenom spara pengar på lång sikt.

En annan fördel är att skuldfinansieringslån kan ge dig bättre kontroll över din ekonomi. Genom att ha en klar översikt över dina skulder och en mer hanterbar månadskostnad kan du planera och budgetera mer effektivt för din framtid.

Hur Arcadia Finans kan hjälpa dig

På Arcadia Finans är vi dedikerade att hjälpa dig hitta det bästa skuldfinansieringslånet för din situation. Genom att använda vår lånejämförelsesajt kan du enkelt och smidigt jämföra olika långivare och deras erbjudanden.

Vi samarbetar med ett brett utbud av långivare, inklusive de som är villiga att godkänna skuldfinansieringslån trots betalningsanmärkningar. Vi strävar efter att erbjuda dig en pålitlig och transparent tjänst så att du kan ta kontroll över din ekonomi och påbörja resan mot ekonomisk frihet.

Skuldfinansieringslån kan vara den räddning du behöver för att befria dig från tunga lån och höga räntekostnader. Besök Arcadia Finans idag och använd vår lånejämförelsesajt för att hitta det bästa skuldfinansieringslånet för dig. Ta kontroll över din ekonomi och skapa en solid grund för en ljusare ekonomisk framtid.

Frågor och svar

Hur många kreditupplysningar tas om jag samlar lån och krediter?

Det kan vara problematiskt att samla på sig flera kreditupplysningar. Om du behöver ett lån och bestämmer dig för att på egen hand jämföra alternativen, kommer varje bank och långivare att skicka sin egen kreditupplysning. Och för varje kreditupplysning skadas din kreditvärdighet.

Ansöker du genom Arcadia Finans så tas det enbart en kreditupplysning som alla långivare delar på vilket också betyder att du skadar inte din kreditvärdighet.

Kan jag skicka in en låneansökan om jag har betalningsanmärkningar?

Det kan du. Vi samarbetar med över 30 långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, men du får dock inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur mycket pengar kan jag spara om jag samlar mina lån?

Det är en individuell fråga och beror på dina utgifter nu och på räntan och villkoren du får på lånet. Räntan baseras på din kreditvärdighet och dina ekonomiska förutsättningar. Vi rekommenderar dig att skicka in en låneansökan och se för dig själv vilka låneerbjudande du får. Att ansöka tar endast några minuter och vi skickar bara en kreditupplysning. Tjänsten är ej bindande så länge du inte accepterar och skriver under ett avtal.

Vilka krav ställer Arcadia Finans?

Hos Arcadia Finans kräver vi att du är minst 18 år gammal och har en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden.