Anbud från inhemska och utländska lån

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

Utländska onlinebanker är här för att stanna. Från en persons synvinkel som behöver ta ett lån så är detta bara goda nyheter då det betyder att konkurrensen intensifieras och den totala kostnaden för lånet ofta minskar.

Nuförtiden kan lån från utländska onlinebanker erhållas lättare och eventuellt till lägre kostnader än från den vanliga standardbanken. Enligt lånetjänsten Arcadia Finans som har varit verksamt sedan 2015 så konkurrerar inhemska banker liksom norska, danska, finska och estniska banker om svenska konsumenter.

Vanligtvis anses konsumentkrediter från traditionella banker vara något billigare än lån från utländska onlinebanker. Siffrorna säger dock inte hela sanningen eftersom det finns olika villkor knutna till lån från traditionella banker. Många av dessa banker erbjuder lån endast till sina egna kunder och räntan som man kan få på ett lån beror på vilken kreditvärdighet man kan uppvisa. Utländska onlinebanker är mycket mer flexibla när det gäller villkor och lånet betalas ut snabbare.

Få anbud på inhemska och utländska lån här.

Anbud från inhemska och utländska lån här

Även om du kan få ett lån från en inhemsk bank till en lägre kostnad så bör man inte utesluta lånerbjudande från utländska banker och långivare i en lånejämförelse. Du kan få ett lån från utländska banker och långivare ganska billigt utan att du behöver vara en kund hos den aktuella banken. Swedbank kräver till exempel att du först är kund innan ett lån kan beviljas. Detta kan avsevärt bromsa låneprocessen som naturligtvis inte är önskvärt eftersom lån utan säkerhet vanligtvis är avsedda att hantera kostnader som inte kunde förberedas på förhand.

Den absoluta fördelen med utländska långivare är att lånet kan fås lättare och snabbare.  Vi rekommenderar att du jämför flera olika alternativ innan du ansöker om ett lån. Utan en lånjämförelse så kan du inte veta om du kunde få ett lån billigare någon annanstans.

total räntekostnad

Det finns en hel del konkurrens på den svenska lånemarknaden, så det är definitivt värt att jämföra lån innan man tar ett slutgiltigt beslut om vilket lån man ska ansöka om.

Få anbud på inhemska och utländska lån här.

Att jämföra lån är värt besväret

Att nappa på det första erbjudandet kan vara dyrt men om du kan jämföra lånen eller lånet så kan du i bästa fall göra stora besparingar. Att jämföra lån hos Arcadia Finans är gratis, snabbt och enkelt. Med Arcadia Finans kan du få lånerbjudanden från både svenska och utländska banker. Det är alltid rekommenderat att du jämför lån om du planerar att ansöka om ett nytt lån eller om du tidigare har tagit ett lån, kredit eller delbetalning med en nominell ränta på mer än 10%. Du kan samla gamla dyra lån till ett nytt och mer prisvärt lån med Arcadia Finans.

Snabblån på Arcadia Finans på 2 minuter:

  • Välj det belopp, den låneperiod och den månatliga betalningen som passar dig.
  • Fyll i din låneansökan.
  • Få snabba lånerbjudanden från olika banker.
  • Välj det mest lämpliga lånet.