Skrivmaskin och dator

Låneförmedlare finns för att hjälpa låntagare att hitta en långivare som kan ge dem ett lån med de bästa villkoren. Med andra ord så är det inte låneförmedlarna som lånar ut pengar, utan de är snarare en form av mellanhand. På det viset att de står mellan långivare och låntagare. I nedanstående lista kan du läsa om 10 olika fördelar med att använda sig av en låneförmedlare när du ska ansöka om ett lån.

OBS. Via Arcadia Finans samlar du inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar.

1. Du kan spara mycket pengar

När du genomför en jämförelse mellan olika banker och långivare, så kommer du snabbt se vilka stora skillnader det kan vara med olika kostnader. Med alla lån kommer ju kostnader och alla har olika villkor. Även om räntan kan göra stor skillnad, så är det inte bara den du ska titta på. Ett lån kan komma med andra kostnader, både rörliga och fasta. Ju mer pengar du vill låna, desto mer pengar kan du spara när du använder en låneförmedlare.

2. Flera anbud, men enbart en kreditupplysning

Via låneförmedlaren kommer din ansökan att sändas ut till flera olika långivare och varje gång man ska ansöka om ett lån, så måste det göras en kreditupplysning. Detta måste alltid göras i samband med ett lån, men det kan göras via olika företag som tar fram kreditupplysningar. Däremot kommer det enbart att göras en kreditupplysning, trots att din ansökan sänds ut till flera långivare. Tack vare att du använder dig av en låneförmedlare.

3. Låntagare betalar inget för tjänsten

Det är alltid gratis för låntagare att använda sig av en låneförmedlare. Kostnaden står banker och andra långivare, när de får nya kunder via låneförmedlaren. Däremot kommer inte denna kostnad på något sätt påverka kostnaden för ditt lån.

4. Större chans att du kommer bli beviljad ett lån

Då din ansökan sänds ut till tiotals olika långivare, så kommer det vara större chans för att du ska få ett lån beviljat. Din förfrågan sänds ut till flera aktörer, och ansökan når ut till lånetyper som är som mest passande för din ekonomiska situation och hur du vill använda dig av pengarna.

5. Ansökningarna är inte bindande

Du kommer inte binda upp dig till ett specifikt lån för att du sänder ut ansökningar. Det blir inte bindande förrän du har bestämt dig för ett lån, och sen skrivit på ett specifikt låneavtal med din valda långivare.

6. Det blir lättare att hitta det rätta lånet

Låneförmedlaren har bra koll på vilka lån och långivare som finns på marknaden. Det finns information på deras webbplats om de olika lånen, som du bör läsa igenom så du kan se vilket som är det bästa för din situation. Sen kommer du få anbud baserat på dina krav och din kreditvärdighet, och du kan jämföra mellan de anbud du har fått.

7. Låneförmedlare arbetar på ett objektivt sätt

Då låneförmedlare arbetar på ett objektivt sätt, så är du garanterad att du kommer få de bästa anbud som finns till hands för dig och inte enbart från vissa aktörer. Jämförelsesajten är oberoende och samarbetar med tiotals banker och långivare, så låntagare ska kunna hitta ett lån med de bästa villkoren som är möjligt för denne person.

8. Den bästa räntan som finns

Att få ett lån med den lägsta räntan är viktigt för alla som ansöker om lån. Ju lägre ränta man får på sitt lån, desto lättare kommer det bli att betala tillbaka lånet och ditt lån kommer att bli så billigt som möjligt. Med ett billigt lån kommer det bli mer värt för dig att köpa den vara eller tjänst som du vill använda pengarna till.

9. Alla detaljer i lånet kommer att bli mer tydliga

När du jämför de anbud du har fått från olika långivare kommer du lättare kunna urskilja alla kostnader. Då det redan har genomförts en kreditupplysning på dig, så är det reella uppgifter som följer med anbuden. Med andra ord kan du snabbt se vad de olika lånen kommer att kosta dig, både i månadsavgift och den totala summan för lånet.

10. Låneförmedlare ger dig ett bra lån snabbt och enkelt

Om du själv skulle genomföra en jämförelse mellan olika banker och långivare, så skulle det ta mycket längre tid. Låneförmedlare har redan samlat ihop ett antal att samarbeta med. Sen har de dessutom redan ett bra tryggt system för att sända iväg din ansökan snabbt och enkelt, och du kommer snabbt få svar på din ansökan. Vilka du sedan kan jämföra i lugn och ro, så du hittar det bästa alternativet för dig.

Få alternativa låneerbjudanden på bara 2 minuter

1. Välj ett lånebelopp, lånets löptid och månatlig återbetalning som passar dig

2. Fyll i ansökan

3. Få erbjudanden från flera banker 

4. Välj låneerbjudandet med de bästa villkoren

OBS. Via Arcadia Finans samlar du inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar.

Jämför lån upp till 600 000 kr – Ansök nedan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån