Ett lån från en livsmedelsaffär?

Ett lån från en livsmedelsaffär? Nuförtiden finns det flera livsmedelskedjor som bedriver bankverksamhet. Att låna pengar hos dessa aktörer är för många en trygghet eftersom man verkligen vet vem som ligger bakom lånet. Att en bank är knuten till någon form av pålitlig verksamhet säger mycket – du tar en lägre risk och dessutom kan du dra nytta av andra fördelar.

Under senare år har allt flera banker bildats och allt pekar på att de är här för att stanna. De har påvisat år efter år att de kan attrahera kunder med nya finansiella produkter med medvärde. De erbjuder allt från bankkort till försäkringar och lån utan säkerhet. Från en persons synvinkel som behöver ta ett lån så är detta bara goda nyheter då konkurrensen intensifieras på den svenska marknaden. Det betyder att den totala kostnaden för lånet ofta minskar. Du kan se vad det kostar att låna hos svenska livsmedelskedjor och hos ett 30-tal andra banker här.

Det var också grundidéen när Sverige lättnade i regleringen för att etablera nya banker – den politiska målsättningen var att öka konkurrensen på bankmarknaden.

Anbud fråm lån här

Även om du kan få ett lån från en traditionell bank till en lägre kostnad så bör man inte utesluta andra lånealternativ. Du kan få ett lån från en bank eller långivare ganska billigt om du jämför först. Även om du är kund hos en livsmedelskedja så kan du alltid se vad det kostar att låna hos en annan bank.  

Den absoluta fördelen med dessa banker ägda av livsmedelskedjor är att lånet kan fås lätt och du kan bli erbjuden andra förmåner som exempelvis bonus på dina köp. Dessutom erbjuder de lån till vad du vill, bland annat privatlån och blancolån. I många fall kan du till och med samla lån och göra om dem till ett lån med bättre ränta. Vi rekommenderar att du jämför flera olika alternativ innan du ansöker om ett lån. Utan en lånjämförelse så kan du inte veta om du kunde få ett lån billigare någon annanstans.

Det finns en hel del konkurrens på den svenska lånemarknaden, så det är definitivt värt att jämföra lån innan man tar ett slutgiltigt beslut om vilket lån man ska ansöka om.

Du kan få låneerjudanden från svenska livsmedelskedjor och från över 30 andra banker här.

Jämföra lån – det är värt besväret

Att nappa på det första erbjudandet kan vara dyrt men om du kan jämföra lånen eller lånet så kan du i bästa fall göra stora besparingar. Det är gratis, snabbt och enkelt att jämföra lån hos Arcadia Finans. Du kan få låneerbjudanden från de flesta banker och långivare, även från de som livsmedelskedjor äger. Det är alltid rekommenderat att du jämför lån om du planerar att ansöka om ett nytt lån eller om du tidigare har tagit ett lån, kredit eller delbetalning med en nominell ränta på mer än 10%. Du kan samla gamla dyra lån till ett nytt och mer prisvärt lån med Arcadia Finans.

✔️Du kan få en lägre ränta på ditt lån när du jämför

✔️Lån upp till 600 000 kr

✔️Jämför över 30 banker och långivare

✔️Kostnadsfritt och ej-bindande

✔️Jämför enkelt, snabbt och smidigt

Jämför lån upp till 600 000 kr – Ansök nedan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
- +
Återbetalningstid
- +
Månadskostnad
211 kr

Vi har förmedlat över 100.000 lån

Individuell ränta min. 2.95 – max. 27.0 % (effektiv ränta min 2.99 – max 29.90 %). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Freedom Finance: Annuitetslån 10 år, 180 000 kr, rörlig ränta 5.95 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 6.11 %, tot. belopp 239 262 kr, kostnad 1 994 kr/mån (120 mån avbet.). Räntor uppdaterad 2021-02-15.

Axo Finans: Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Arcadiafinans marknadsför Zmartas och Axos tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet, låneförmedlare med fler än 30 långivare. Freedom Finance är ett varumärke som används inom Zmarta AB:s verksamhet. Ansökan lämnas till arcadiafinans.se. Ansökan kommer att handläggas av Zmarta eller Axo Finans AB. Zmarta AB och Axo Finans AB står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låneförmedling.

Vi är i samarbete med:
Freedom Finance Axo Finans