Husvagn

‘Man ska ha husvagn’ sjöng Galenskaparna och Aftershave på 80-talet, och den uppmaningen står sig fortfarande – identiska träningsoveraller för hela familjen är dock inte längre ett måste. Skämt åsido kommer antagligen 2021 bli ett rekordår för husvagnar och husbilar, och inte bara i Sverige utan i hela Europa. 

Efter nästan ett och ett halvt år av världsomspännande corona-pandemi känns det som ett extremt bra alternativ att kunna resa och uppleva nya platser i ett eget mobilt hem, utan att behöva oroa sig för trånga flygplan eller köer till receptioner och frukostbufféer.  

Charter vs frihet

Visst har chartersemestrarna sin tjusning, men då binder du upp dig på att vara kvar på samma plats under hela din semester. Få saker går upp emot friheten man har i sin egen husvagn eller husbil. Styr kosan dit du vill, stanna längre på en plats du gillar och dra vidare från ställena som inte motsvarar dina förväntningar. 

För att inte tala om alla personliga smultronställen du garanterat kommer att hitta längs vägen! Ett billigt husvagnslån med Arcadia Finans gör din dröm till verklighet, utan att det kommer att kosta en krona mer än nödvändigt. Fyll i en ansökan redan idag – du binder inte upp dig på något, det är helt gratis, och du får 35 olika bankers och långivares bästa erbjudanden. 

Husvagnar och husbilar – bekvämare än någonsin

De moderna husvagnar och husbilar som finns på marknaden idag är på en helt annan nivå jämfört med de som fanns på 80- eller 90-talet. Om du gillar vintage och att renovera är det absolut en bra idé att låna till en husvagn du köper begagnad. Tänk på att du kan låna även till renoveringen, när det gäller husvagnslån kan du låna till andra kostnader utöver köpesumman.

Om det däremot är bekvämlighet du prioriterar är det en modern variant du ska satsa på – i nya husvagnar och husbilar kommer du att känna dig precis som hemma. Visst vet du att det idag finns mängder av möjlighet för mobilt internet? Ifall du distansarbetar kan du ändå dra iväg med resten av familjen, då du enkelt kan ta kontoret med dig. 

Har du däremot turen att kunna koppla av till fullo kan det kanske vara skönt att kunna se lite Netflix eller liknande på husbilens storbilds-tv innan det är dags att gå och lägga sig och ladda batterierna inför morgondagens nya äventyr.

Lån till husvagn

En annan fördel med såväl husvagnar som husbilar är att de är en investering som snabbt betalar av sig. Den allra största delen av dina semesterkostnader för en lång tid framöver är redan täckta av ett lån för husvagn eller ett husbilslån. 

Du behöver inte längre leta dyra flygbiljetter som alltid stiger i pris över loven, och inte heller anpassa din semester till platser där det finns lediga hotellrum. Om du reser med din familj kommer det inte att ta många semesterresor innan du har sparat in pengarna som husvagnen har kostat.

Billigt husvagnslån med Arcadia Finans

Precis som när vi köper en bil är det vanligaste även när det kommer till både husvagnar och husbilar att man finansierar antingen hela eller delar av köpet. Det absolut viktigaste när det kommer till att ta ett lån är två saker:

  1. Du bör ha gjort en budget så att du har en god översikt över din hushållsekonomi så att du kan vara säker på att kunna betala tillbaka lånet utan att hamna i en knipa.
  2. Jämföra olika banker och långivare. Säg att du har börjat kolla runt och fått ett erbjudande om ett husbilslån Swedbank, som du tycker låter rimligt. Men hur vet du att det verkligen är alternativet som passar bäst för dig och just dina omständigheter? Alltför många blir frestade att ta första bästa alternativ, men det är ett stort misstag som kan kosta dig många tusenlappar som du hade kunnat lägga på andra – roligare – saker än räntekostnader. 

Arcadia Finans är en jämförelsetjänst som ser till att du alltid kan få lån till husvagn eller husbil med de lägsta räntekostnaderna och avgifterna. Hur fungerar exempelvis ett husbilslån Nordea jämfört med husbilslån Handelsbanken? Det enda du behöver göra för att ta reda på det är att fylla i en ansökan på vår hemsida, vilket bara tar två minuter, och sedan kommer du att få de bästa erbjudanden för ett billigt husvagnslån från 35 olika långivare.

Husvagnslån ränta

Att låna till husvagn Länsförsäkringar behöver inte innebära samma totalkostnad som ett husvagnslån Swedbank, ofta blir man faktiskt förvånad över de stora skillnaderna man kan hitta hos olika långivare. Vilket är då det billigaste husvagnslånet eller det bästa husbilslånet? 

Det upptäcker du snabbt när du använder dig av Arcadia Finans smidiga jämförelsesajt, där du genom en enda kreditupplysning hos UC kommer att få erbjudanden från hela 35 olika banker och långivare. 

Vi rekommenderar att du alltid ser över den effektiva räntan, eftersom den inkluderar alla typer av kostnader som ett husbilslån eller ett husvagnslån utan kontantinsats kan medföra, som t ex handläggninsavgifter eller aviavgifter. Ett lån kan nämligen ha en lägre räntesats men fler eller dyrare extrakostnader, vilket innebär att den effektiva räntan blir högre. Fokusera alltid på totalkostanden.

Husvagnslån utan kontantinsats

När du vill låna pengar till husvagn är det alltid ett privatlån det handlar om. Hos Arcadia Finans kan du ansöka om husvagnslån eller husbilslån upp till 600.000 kronor utan varken kontantinsatser eller säkerhet – du kan alltså låna totalkostnaden av din husvagn om du vill, utan att behöva lämna någon typ av pant. 

Självklart hittar du här även husbilslån utan kontantinsats. När det handlar om lån utan säkerhet innebär det ett större risktagande från långivarens sida, vilket medför att husvagnslån ränta blir högre. Detta är ytterligare en anledning till att jämföra de olika långivarna noggrant, då du kan komma att spara mycket pengar. 

Gå in och titta på Arcadia Finans hemsida, så kommer du att upptäcka exakt hur enkel vår jämförelsetjänst är, och hur mycket pengar den kan spara åt dig. Du förbinder dig inte till någonting genom att fylla i en ansökan, så du kan i lugn och ro undersöka dina möjligheter. 

Jämför husvagns- och husbilslån upp till 600 000 kr – Ansök nedan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån