Ficka

Via Arcadia Finans kan du lätt konkurrensutsätta lån. Med endast en ansökan får du banker och andra långivare att tävla om dig. När de slåss om din kundrelation, pressas räntan ned – du får förmånligare låneerbjudanden och dessutom till bättre villkor. Du bestämmer själv vad pengarna ska användas till, hur lång återbetalningstid du vill ha för lånet och hos vilken långivare du vill låna.

Att fylla i en låneansökan tar endast ett par minuter. Därefter skickas den till våra samarbetspartners för att hitta skräddarsydda lån hos 35 olika finansinstitut. Bankerna delar på en och samma ansökan – de konkurrerar om att få dig som kund vilket medför att räntorna pressas ned. Och inte bara det; endast en kreditupplysning görs hos UC, vilket betyder att din kreditvärdighet skadas inte på samma sätt som om du går på egen hand.

Fördelar med att jämföra lån via Arcadia Finans

  • Jämför lån från inhemska och utländska banker
  • Att jämföra lån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
  • Du samlar inte på dig en massa onödiga kreditupplysningar som skadar din kreditvärdighet
  • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
  • Du betalar inget för tjänsten
  • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 

Hög beviljandegrad

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Samlingslån och omstartslån

Att omförhandla lån regelbundet är viktigt. Om du sitter på ett antal mindre lån och krediter, rekommenderar vi att du undersöker möjligheten att samla dina lån. Oftast lönar det sig att ta ett samlingslån som motsvarar den sammanlagda summan – du betalar av i förtid och dessutom till en lägre kostnad. Du kan alltid börja med att konkurrensutsätta långivarna genom en jämförelse för att pressa räntan och hitta ett samlingslån som passar just dig.

Vad kostar lån utan säkerhet?

Vi på Arcadia Finans vill att alla ska betala så lite som möjligt för lån, men det är inte vi som bestämmer räntan du får. Räntan sätts individuellt av de banker och långivare vi och våra partners samarbetar med. Vi agerar endast som mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika banker – du får skräddarsydda lån som anpassas efter dina behov och dessutom till bäst möjliga ränta.

Konkurrensutsätt lån upp till 600 000 kr

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån