Ficka

Via Arcadia Finans kan du få över 40 banker och andra långivare att konkurrera om ditt lån, utan att du behöver byta bank. Med bara en ansökan kan du pressa ned räntorna, eftersom långivarna tävlar om att ge dig de bästa villkoren. Du väljer själv hur du vill använda pengarna, återbetalningstid och hos vilken långivare du vill låna.

Konkurrensutsätt lån – hitta lån med låg ränta

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad ca.
4 099 kr
Hitta bästa möjliga ränta för dig
Nominell ränta min. 3,95% – max. 29,00% (effektiv ränta min 3,99% – max 33,32%). Återbetalningstid min. 1 år – max. 20 år.

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3,95% - 29,00%. Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Vi är i samarbete med:
Axo FinansEnklareKlaraLån

En jämförelse tar 2 minuter

Att fylla i en låneansökan tar ett par minuter. Din ansökan, förutsatt att den blir godkänd, skickas sedan till över 40 finansinstitut via våra samarbetspartners för att hitta det lån som passar dig bäst. Alla banker och långivare ser samma ansökan och tävlar om att bli ditt val, vilket sänker räntorna. Dessutom genomförs en kreditupplysning hos UC, vilket innebär att din kreditvärdighet påverkas mindre jämfört med om separata förfrågningar gjorts hos flera banker.

Samlingslån – optimera dina nuvarande lån

Att omförhandla lån regelbundet är viktigt. Om du har flera mindre lån och krediter, kan det vara fördelaktigt att undersöka möjligheten att samla dessa. Genom att ta ett samlingslån som täcker den totala skulden kan du ofta minska din månatliga kostnad, om den nya räntan är lägre än den sammanlagda räntan på dina befintliga skulder. För att potentiellt sänka räntan är det en god idé att jämföra olika långivare och låta dem konkurrera om att erbjuda dig det mest förmånliga samlingslånet.

Vad kostar lån utan säkerhet?

Vi på Arcadia Finans strävar efter att alla ska betala så lite som möjligt för sina lån, men vi bestämmer inte den ränta du får. Räntan sätts individuellt av de banker och långivare som vi och våra partners samarbetar med. Som mellanhand mellan dig och olika banker, hjälper vi dig att hitta skräddarsydda lån som anpassas efter dina behov och erbjuder den bäst möjliga räntan.